Chris O’Neill ensamma liv i Florida

förklaringen bakom chris o'neills frånvaro
Chris O'Neill är en otroligt familjkär person. Men just nu får han varken träffa mamma Eva eller sina halvsystrar.
Annons

Coronaviruset har satt hela världen i brand. Och många oroar sig inför framtiden, både härhemma i Sverige och i andra länder.

Prinsessan Madeleine befinner sig just nu i en speciell situation. Hon får inte resa hem till Sverige, där hela kungafamiljen och alla vännerna finns. Och hon får heller inte ta emot besök, som läget är nu.

Chris får inte träffa familj och vänner

Men det som många inte tänker på är att maken Chris också befinner sig långt ifrån sin familj i den här krisen. Hans mamma, Eva O’Neill, fyller 80 i år och befinner sig, med andra ord, i en riskgrupp. Dessutom bor hans halvsystrar i Storbritannien. Familjen O’Neill brukar alltid träffas på storasyster Tatianas 1700-tals gods, nära Cambridge, framåt vårkanten. Men den släktträffen är förstås inte möjlig i år.

Annons
Annons
Eva i hatt.
Chris O’Neill kan inte träffa mamma Eva i nuläget.

Chris bästa vän, Cedric Notz, lever tillsammans med Madeleines väninna Andrea Brodin. Men honom kan Chris inte heller träffa i nuläget. Han och Madeleine får helt förlita sig på varandra under den här svåra perioden. De får förstås träffa sina amerikanska vänner, men den gemenskapen äger bara rum utomhus.

Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Chris O’Neill ensamma liv i Florida”

 1. Gilla skriver: 4 april, 2020

  Liknande problem har de flesta familjer.


 2. Inabeaglepack.dk skriver: 4 april, 2020

  ÅHH De har det vel ikke værre end alle andre der heller ikke kan se deres familier/venner og bekendte. Skype, facetime mv. er opfundet – så kan de vel “ses” der?


 3. ancibergfeldt skriver: 4 april, 2020

  Skickar Sverige HÄLSNINGAR till
  Hela familjen.


 4. Solstrålen skriver: 5 april, 2020

  Effekterna av Corona får vi väl alla leva med, det är inte mer ömmande för dem än för oss. Och väljer man, frivilligt, att flytta till ett land där släkt och vänner inte befinner sig så får man väl finna sig i att det blir mer sällsynt med mötena!


 5. Margreth skriver: 5 april, 2020

  Så himla synd det är om Chris som inte får träffa sina nära och kära och tänk han får inte träffa sin mamma heller. Det är nog värre för honom än för all andra i samma situation. Kunde inte låta bli!!


 6. Maya skriver: 6 april, 2020

  Varför kan du inte låta bli Margreth? I dessa tider borde vi väl tänka väl och inte vara så avundsamma


 7. Eva H. skriver: 6 april, 2020

  När jag ser de foton som illustrerar artikeln, så verkar han faktiskt ha förändrats mycket sedan han först träffade Madeleine. Han kanske saknar sin familj inte bara under Coronakrisen. Kanske han också saknar sitt tidigare liv trots sin fina familj. Hoppas att han snart återfår sitt lättare sinne


  1. Ulla Lundell skriver: 6 april, 2020

   Chris och hans familj har samma problem som alla andra familjer har just nu med corona viruset med att träffas.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar