Chris O'Neill ensamma liv i Florida

förklaringen bakom chris o'neills frånvaro

Chris O'Neill är en otroligt familjkär person. Men just nu får han varken träffa mamma Eva eller sina halvsystrar.

Coronaviruset har satt hela världen i brand. Och många oroar sig inför framtiden, både härhemma i Sverige och i andra länder.

Prinsessan Madeleine befinner sig just nu i en speciell situation. Hon får inte resa hem till Sverige, där hela kungafamiljen och alla vännerna finns. Och hon får heller inte ta emot besök, som läget är nu.

Chris får inte träffa familj och vänner

Men det som många inte tänker på är att maken Chris också befinner sig långt ifrån sin familj i den här krisen. Hans mamma, Eva O’Neill, fyller 80 i år och befinner sig, med andra ord, i en riskgrupp. Dessutom bor hans halvsystrar i Storbritannien. Familjen O’Neill brukar alltid träffas på storasyster Tatianas 1700-tals gods, nära Cambridge, framåt vårkanten. Men den släktträffen är förstås inte möjlig i år.

Eva i hatt.

Chris O’Neill kan inte träffa mamma Eva i nuläget.

LÄS MER: DÄRFÖR ÄR CHRIS O’NEILL INTE PRINS

Chris bästa vän, Cedric Notz, lever tillsammans med Madeleines väninna Andrea Brodin. Men honom kan Chris inte heller träffa i nuläget. Han och Madeleine får helt förlita sig på varandra under den här svåra perioden. De får förstås träffa sina amerikanska vänner, men den gemenskapen äger bara rum utomhus.

Foto: TT