Chris visar sig igen – efter alla frågetecken

06 jul, 2022, 06:00 
AvSimon Holm Stålhand

Ja, vad är det som händer egentligen?

Annons

Chris O'Neill har verkligen fått stämpeln att han är lite kameraskygg. Han har tidigare sagt att han inte trivs i det offentliga och har oftast tagit en bakgrundsroll när han väl måste synas framför kameran.

Men att vara gift med en prinsessa sätter lite krav på att vara aktiv i det offentliga rummet. Men hittills har Chris inte riktigt levt upp till det.

Han var förvisso med när prins Nicolas mottog sin doppresent i Ångermanland. På reporterns frågor svarade han glatt och berättade om hur mycket han såg fram emot att vara i Sverige över sommaren.

– De senaste tre åren har vi bara kunnat åka hit till Sverige ett par gånger. Senast var i julas. Så det är härligt att vara tillbaka, och att få komma upp hit, där jag aldrig har varit förut, och se mer av det här vackra landet, sa han då.

Recept.se Nyhetsbrev

Även prinsessan Madeleine var inne på samma spår.

– Vi ser fram emot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem. Det är jättebra, vi är så glada! säger prinsessan Madeleine.

Annons

Men så blev det inte.

Frågetecknen kring Chris fortsätter

För bara några dagar sedan reste både Chris och Madeleine till St Tropez för att umgås på exklusiva stränder och äta på flashiga restauranger. Men samtidigt som de var där så var även Carl Philip och Sofia på plats. Men bilderna visar att Madeleine och Chris umgicks med sina vänner, Dag och Natalie Werner – istället för familjen.

Chris O'Neill
Chris O'Neill

Det skapar återigen diskussioner kring Chris. För tidigare så kunde Svensk damtidning avslöja att det är klart att Chris nobbar Victoriaveckan – och åker hem och jobbar istället.

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Annons

Det är i skrivande stund oklart vad det är för jobb som Chris måste göra under Victoriaveckan.

Så det är fortfarande många frågetecken kring Chris!

Annons