Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Daniel oigenkännlig på nya bilden – speciella beteendet på semestern

11 jul, 2023, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Prins Daniel
Daniel spelade minigolf under måndagen. Foto: TT

Under måndagen kunde vi se prinsarna spela minigolf på Öland.

Annons

Öland är verkligen en helig plats för den svenska kungafamiljen. Det är där de kan få lite lugn och ro och framför allt där de alla brukar spendera sommartiden tillsammans.

AVSLÖJAR: Victoria & Daniel har flyttat in i nya lyxhusetBrand logo
AVSLÖJAR: Victoria & Daniel har flyttat in i nya lyxhuset

Familjens firande på Öland

Det är inte ofta man ser hela kungafamiljen samlad, men om man skulle vilja få en skymt så är det verkligen på Öland, speciellt under den årliga Victoriaveckan.

En vecka fylld med aktiviter runt om på Öland för att uppmärksamma Victorias födelsedag.

Allt leder sedan till den stora födelsedagen då Victoria firas ordentligt med både kunglig kortege genom Borgholm och den årliga Victoriakonserten på kvällen.

Annons

Där bjuds de alla på underhållning på hög nivå, i år är det bland annat Linnea Henriksson, Petter och tvillingbröderna Markus och Martinus.

Prinsarnas golfrunda med barnen

Och nu är äntligen hela familjen samlad på Öland inför Victorias stora dag. För att fira familjens återförening tog prins Daniel, prins Carl Philip och Chris O´Neill sina söner med sig på en riktig rolig minigolf-runda.

Prinsarna
Här spelar de golf tillsammans. Foto:

Jajamen, under måndagen kunde ölänningarna se de stora och små prinsarna spela lite golf tillsammans i societetsparken i Borgholm.

– Jag har pratat med flera som såg prinsarna spela i parken och de verkade vara nöjda med att vara på Öland och äntligen få njuta av sommaren, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T. Lindwall som var på plats i Borgholm.

Annons

Daniel chockerade

Men det var en detalj som fick flera att reagera. Ofta ser vi prins Daniel i stiliga kostymer och alltid välkammad. Därför blev folk paffa när de såg honom i civila kläder under sin golfrunda.

prins Daniel
Prins Daniel hade en mer avslappnad look.

På bilderna kunde vi se Daniel i ett par jeansshorts, långärmad tröja och keps. En passande outfit för minigolf, men det är vi inte vana vid att se honom i.

Däremot får vi inte glömma att Daniel en gång i tiden jobbade med träning och träningskläder var nog hans dagliga utstyrsel. Det var ju ändå så Victoria föll för honom, innan han blev en prins.

Annons