Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Den stora hemlighet på det kungliga bröllopet - ingen visste någonting

07 jun, 2023, 14:30 
AvFelicia Plåt
Prinsessan Beatrice

Prinsessan Beatrice är proffs på att hålla hemligheter.

Annons

Under förra veckan kunde vi se kronprinsessan Victoria och prins Daniel på en storslagen och kärleksfull resa i Jordanien. De va nämligen på besök för att närvara vid Jordaniens kronprins bröllop.

Se kärleksgesten! Victoria & Daniel på bröllop – i JordanienBrand logo
Se kärleksgesten! Victoria & Daniel på bröllop – i Jordanien

Det var kronprins Hussein som gifte sig med Rajwa Alseif. Det var cirka 140 gäster och det var mest vänner, kungligheter och regeringschefer som stod på gästlistan.

Flera kända ansikten

Förutom våra svenska kungligheter var även det danska kronprinsparet, kronprins Frederik och kronprinsessan Mary på plats. Men kronprins Haakon av Norge fick gå själv då hans fru kronprinsessan Mette-Marit inte hade tid för bröllopet.

Några andra välkända ansikten som var på plats var prins William och prinsessan Kate tillsammans med kusinen prinsessan Beatrice och hennes man Edoardo Mapelli Mozzi.

Annons

Men det ingen visste var att prinsessan Beatrice gick och höll på en riktigt stor hemlighet under kvällen. Nämligen att det brittiska kungahuset hade fått ett nytt litet tillskott.

Prinsessan Beatrices stora hemlighet

Hennes lillasyster, prinsessan Eugenie, och henne man, Jack Brooksbank, välkomnade sitt andra barn bara två dagar innan det stora bröllopet i Jordanien.

Hemligheten hölls i nästan en vecka innan Buckingham Palace bekräftade Eugenes förlossning och den lilla pojkens ankomst i ett pressmeddelande.

Pojken heter Ernest George Ronnie Brooksbank och är den nyaste medlemmen av det brittiska kungahuset. Han föddes den 30 maj bara timmar före det stora bröllopet i Jordanien. Och efter att kungahuset bekräftade hans ankomst var mamma Eugenie snabb med att lägga ut en bild på hennes andra son.

På den söta bilden visat Eugenie stolt upp sin andra son och skriver att numera storebror Augie redan har tagit sig an rollen med bravur. Nu hoppas vi att de får njuta av allt bebisgos med deras nya tillskott. Och något vi har lärt oss av detta är att prinsessan Beatrice är verkligen någon man kan lita på.

Annons