Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen i bilden: Fina kärleksgesten från Victoria

14 jul, 2021, 15:34 
AvIndra Nordemar
Kronprinsessans födelsedag har officiellt börjat. Nu visar Victoria med familj upp sig på den stora dagen. Se den fina kärleksgesten på den nya bilden!
Annons
Se filmen! Fina kärleksgesten från Victoria till Oscar – inför allaBrand logo
Se filmen! Fina kärleksgesten från Victoria till Oscar – inför alla

I dag är ingen vanlig dag för det är Victorias födelsedag! Kronprinsessan fyller 44 år och det firas i vanlig ordning på Solliden på Öland.

Firandet den 14 juli inleds vanligtvis med att Victoria möter allmänheten framför Sollidens slott för att ta emot gratulationer. Men så blev det inte i år, likt förra året, på grund av rådande omständigheter.

Det officiella firandet började därför en aning senare, men strax efter klockan fem släpptes de första bilderna från kronprinsessans födelsedag!

Estelle och Oscar firar kronprinsessan på födelsedagen

Efter det privata firandet med familjen visar nu kronprinsessan upp sig på sin födelsedag, och med sig har hon sin kära familj. Ja, alla är med– prins Daniel, prinsessan Estelle och även prins Oscar.

När de fina familjefotona publicerades så var det en bild som stack ut – där Victorias kärleksgest till sin son fångades på bild.

Vitorias kärleksgest till Oscar

På bilden ser vi prins Daniel och prinsessan Estelle posera likadant, de båda håller upp sin högra hand – kanske är det en far- och dottergrej som Daniel och Estelle kommit överens om?

Samtidigt håller Oscar sin mammas hand – så fint att se det kärleksfulla bandet mellan mor och son!

Bilderna är tagna på Solliden innan det är dags för dagens höjdpunkt - Victoriakonserten, där bland annat Benjamin Ingrosso och Mando Diao kommer inta scenen senare ikväll.

Annons