Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljerna som visar att prinsessan Beatrice blir vår nästa kungliga brud

27 maj, 2019, 11:04 
Agneta Nisbeth
Edoardo Mapelli Mozzi Beatrice
Nu har turen vänt för prinsessan Beatrice. Tidigare har hon haft svårt att hitta kärleken men nu verkar allt gå som en dans med pojkvännen Edoardo Mapelli Mozzi. Och mamma Fergie har redan börjat prata om det framtida bröllopet!
Annons

När prinsessan Beatrice kom till det senaste kungliga bröllopet – mellan Lady Gabriella Windsor och Thomas Kingston – hade hon sin nya pojkvän, Edoardo Mapelli Mozzi, med sig.

Prinsessan Beatrice tog med sig Edoardo på kungligt bröllop

Och det här var inte första gången som den brittiska prinsessan visade upp sin Edoardo i ett större sammanhang – de var till exempel på konstutställning i London för någon dag sedan. Men aldrig tidigare har de setts på något så officiellt som ett kungligt bröllop och därför blev entrén förstås en stor snackis!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beatrice edoardo mozzi

Normalt sett är det svårt att ta med sig en partner på en kunglig vigsel i Storbritannien om man inte först har förlovat sig officiellt. Speciellt om drottning Elizabeth närvarar, vilket hon gjorde denna gång.

Annons
drottning Elizabeth

Men reglerna tycks onekligen ha luckrats upp de senaste åren och nu kan man leva tillsammans och visa upp sig i offentliga sammanhang – trots att förlovningsringen saknas.

Hur som helst spekulerar nu alla brittiska tidningar om när vi kommer att få höra om deras förlovning och därmed också nästa kungliga bröllop. Snart, mycket snart skriver till exempel tidningen Express som menar att Beatrice och Edoardo kommer gifta sig redan till hösten.

Fergie och Beatrice med Edoardo

Mamma Fergie har redan börjat prata om bröllopet

Prinsessan Beatrices mamma Sarah “Fergie” Ferguson har redan fått frågan om vad hon tycker om Edoardo och då svarade hon så här:

Annons

– Hon har nu funnit sin livspartner Jag har redan börjat leta efter en outfit för den stora dagen!

Vem är då denna Edoardo Mapelli Mozzi? Han är 34 år gammal och kallas Edo av vännerna, är en snygg multimiljonär med rötterna i Italien, även om han föddes i London.

Edoardo Mapelli Mozzi och Beatrice

Familjerna känner varandra väl

Edoardo är involverad i flera olika välgörenhetsorganisationer och arbetar själv som entreprenör, med fastighetsutveckling och inredning/design. Han har också varit förlovad tidigare, med den 37-åriga arkitekten Dara Huang som han också har en tvåårig son tillsammans med, kallad för “Wolfie”.

Edoardos styvfar, den nu avlidne Christopher Shale, var god vän med prins Andrew och Fergie. Så Beatrice och Edoardo känner alltså varandra sedan tidigare, vilket innebär att Beatrice inte behövde presentera sin nya pojkvän för föräldrarna. De har ju redan träffat honom!

Foto: TT

Annons