Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Dolda budskapet i bilden med Sofia och Gabriel – avslöjar sanningen

02 aug, 2023, 06:00 
Felicia Plåt
Gabriel och Sofia
Gabriel är prinsessa Sofia och prins Carl Philips mellanbarn. Foto: TT & Instagram.

Sofia och Gabriel verkar ha ett speciellt band.

Annons

Nu har vi gått in på den sista sommarmånaden, augusti. Många tar tillvara på de sista semesterveckorna och njuter av solens sista strålar. Några som verkligen har njutit av semestern är vår svenska kungafamilj.

Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med LeonoreBrand logo
Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med Leonore

Semestern på Öland

Under sommaren brukar de åka till deras svenska semesterparadis, Öland. På den avlånga ön har de nämligen sin "sommarstuga" i form av Sollidens Slott. Hit åker hela familjen för att spendera kvalitetstid tillsammans. Under året är de ofta upptagna men här kan de äntligen ta det lugnt och bara spendera tid tillsammans.

Nyligen såg vi prins Carl Philip och prinsessan Sofia med barnen prins Alexander och prins Gabriel i sällskap av prinsessan Madeleine och hennes tre barn på Solliden Sessions. Det var barnen favoriter Theoz och Dolly Style som stod för kvällen underhållning. Och utav bilderna att döma så verkade det vara en riktigt lyckad kväll.

Annons

På bilderna kunde vi se prinsparets äldsta son Alexanders ögon tindra när han fick möta sin idol Theoz. Medan hans lillebror prins Gabriel inte var lika intresserad utan myste i pappa Carl Philips knä. Han tog även en hel del bilder på sin mor prinsessan Sofia, en kreativ liten prins. Han verkar ha en riktig nära relation till sina föräldrar och är gärna i deras närhet.

Bilden visar sanningen om prins Gabriel

Ett annat tecken på att prinsen är kreativ fick vi se i en tidigare bild som prinsparet delade med sig av i början av sommaren på Instagram. Här kom sanningen fram om prinsen och relationen med sin mor.

På bilden kan vi se hela prinsfamiljen sitta tillsamman, en riktigt gullig bild! Ser man lite närmre kan vi se att prinsessan Sofia och prins Gabriel har en sak gemensamt. De båda bär pärlarmband.

Troligtvis är det prins Gabriel som kom med förlaget att vilja skapa ett eget litet armband. Kanske har han gjort dem själv och gett det i present till sin mor. Eller så har de haft en fin mor och son-dag och pysslat ihop dem tillsammans. Säkerligen var det en härlig stund som de håller varmt om hjärtat.

Hur som hels verkade dem båda gilla armbanden och både Sofia och Gabriel hade på sig dem med stolthet! Så gulligt!

Annons