Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Donald Trumps utspel mot Meghan: "Nasty!"

08 jun, 2019, 20:00 
AvMalin Falkengren
Amerikas president Donald Trump kallar Meghan för "otäck" efter att han hört vad skådespelerskan och numer kungligheten, sagt om presidenten. "Det hade jag ingen aning om".
Annons

Donald Trump har varit på statsbesök i England tillsammans med frun, Melania Trump. Besöket pågick under dagarna 3-5 juni och under de första dagarna sade Trump något syrligt om Meghan.

Donald Trumps ord om Meghan

Det hela började med att presidenten kommenterade vad den Los Angeles-födda skådespelerskan sagt om presidenten tidigare. Meghan ska 2016 ha stöttat hans rival Hillary Clinton och haft planer ifall han vann valet. Hertiginnan av Sussex ska ha sagt att hon tänker lämna landet ifall Donald Trump vinner. Det är till tidningen The Sun som president Trump sa att han inte hade en aning om hertiginnans uttalande. Presidenten sa “Det hade jag ingen aning om. Vad kan jag säga?”. Vidare säger Donald Trump om hennes uttalande att han “inte trodde det var så otäckt sagt”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan kallades "nasty".
Meghan kallades “nasty”.

President Trump hyllar Meghan

Han ska även ha talat gott om amerikanskan och sagt att hon kommer “göra ett väldigt bra jobb” som amerikansk prinsessa och uttryckte att hennes nu medlemskap av den brittiska kungafamiljen “är fint och att han är säker hon kommer göra utmärkt ifrån sig”. Avslutningsvis sa han: “Jag verkligen hoppas hon lyckas”.

Annons

Hans uttalande som “nasty” har fått kritik i media och dagen efter förklarade han att han absolut inte menade att Meghan var otäck eller “nasty”, utan att det var hennes uttalande om honom som stod för ordet.

Meghan träffad inte president Donald Trump

Hertiginnan av Sussex, som är nybliven mamma, träffade inte presidenten under måndagen när han anlände till England. Däremot var hennes man Harry och svärfar prins Charles och Camilla och givetvis drottning Elizabeth på plats när de träffades i salongerna på Buckingham Palace efter lunchen.

Charles och presidenten skålar.
Charles och presidenten skålar.

Foto: TT

Annons