Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Silvias förändring väcker reaktioner – första bilden sedan olyckan

28 feb, 2021, 18:00 
drottning silvia
Drottning Silvias förändring på nya bilden från hovet väckte uppmärksamhet.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 8?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 8?

Under veckan deltog kungaparet i en videokonferens tillsammans med Victoria och Daniel där representanter från svensk läkemedelsindustri informerade om hur covid-19-pandemin påverkar företagen.

Det är ett högst aktuellt ämne, kungen och drottningen har ju redan fått sina vaccinationssprutor men de vill såklart vara med och främja att hela svenska folket blir vaccinerade så fort det bara går att ordna.

Men något som väckte uppmärksamhet bland de skarpsynta följarna var något helt annat, nämligen Silvias hår. Drottningen är känd för sina prydliga och tidvis avancerade håruppsättningar, men under videomötet visade drottningen, som nyligen behövt vård för ett benbrott i handleden, upp en betydligt mer avslappnad stil.

Drottning Silvia hyllas av följarna

Det ena behöver inte utesluta det andra och på Instagram reagerade följarna med hyllningar både av kungaparets engagemang och Silvias frisyr.

”Silvia är jättesöt i sitt utsläppta hår. Ser helt osminkad och naturligt fräsch och fin ut!” skriver en följare.

Annons

”Stor kram till kungafamiljen samt en extra hälsning till vår vackra, kloka och ödmjuka drottning. 🌸🌸🌸” skriver en annan.

Silvia kan såklart bära upp vilken frisyr som helst, och även om vi älskar att se vår drottning i glammig galautstyrsel så är hon precis lika fin i sin mer avslappnade vardagslook!

Annons