Dureks ord om Märtha Louises dotter – går han över gränsen?

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett.

Durek Verrett gick in och skrev en kommentar till prinsessan Märtha Louises dotter som kommer att provocera en del.

Prinsessan Märtha Louises familj har numera ett stort, gapande tomrum. Hennes ex-make Ari Behn, pappan till döttrarna Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah, tog som bekant sitt liv på juldagen 2019.

Men familjen står inte helt utan en stark fadersfigur. Märtha Louise har en ny man i sitt liv, den färgstarke Durek Verrett, som har tagit sin roll som “plastpappa” på stort allvar.

Durek Verrett – orden som väcker reaktioner

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Durek har blivit ett viktigt stöd för familjen.

Hans innerliga födelsedagshälsning till Leah när hon fyllde femton skvallrade om just detta.

“Jag saknar dig och alla våra skratt och roligheter på Tik Tok så mycket. Jag älskar alla er och er mamma. Det går inte en dag utan att jag tänker på er. Grattis på födelsedagen, älskling. Du är ett så vackert, skinande ljus”, skrev Durek på Instagram.

Och Durek fortsätter visa att han finns där för sina döttrar, både fysiskt och digitalt. När Leha la upp en bild på sitt Instagram-konto, som hon använder för att visa upp sin sminkkonst, var Durek där med en kommentar.

"Älskar dig", skriver han.

Eftersom Durek har sin beskärda del av kritiker, så blir nog många provocerade av kommentaren. Men Märtha Louise har bestämt sig.

Svensk Damtidning har tidigare pratat med Anders Johan Stavseng, kungaexpert på norska Se og hör, om Dureks plats i familjen.

– Martha har hela tiden inkluderat Durek i sin familj. Han var på plats i Oslo när Ari dog och tröstade barnen och Märtha efteråt. Sedan har barnen och Märtha besökt Durek, och han har tagit dem med till Disneyland i Los Angeles, sa Anders.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

“Han kan aldrig ta Aris plats”

Dottern Mauds hjärtskärande tal på begravningen visade hur viktig Ari var för sina flickor. Han kan inte ersättas – men Durek kan fylla en annan funktion.

– Norrmännen tycker väldigt mycket om Märthas och Aris barn, och många tänker på hur de har det efter Aris bortgång, har Anders sagt.

– Durek kan aldrig ta Aris plats, men han kan hjälpa och stötta familjen.

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

LÄS MER: Herman Lindqvist avslöjar sanningen om exfrun – efter splittringen

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon