Efter bakslaget med livvakterna: ”Tänk om något händer Archie”

30 mar, 2020, 19:00 
meghan markles avslöjande om archie
Terrorhot, paparazzifotografer och kidnappare. Vi lever i en värld full av faror – så HUR ska Meghan och Harry kunna skydda Archie själva?
Annons
Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svar
Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svar

Allt som kunde gå fel har gått fel. Meghans och Harrys liv som frilansande kungligheter har INTE blivit som de tänkt. Först klev drottning Elizabeth in med sina tuffa förhandlare och tvingade prins Harry och Meghan till en stenhård Megxit. Sedan dånade coronaviruset in, och försatte hela USA i desperat nödläge. Och nu har president Trump gått ut med det beska beskedet att Meghan och Harry måste betala för sina livvakter själva.

Borta är de brittiska säkerhetsmännen och amerikanska Secret Services skydd kommer de alltså inte i närheten av. I stället säger Meghan och Harry i ett uttalande att de ska ordna med sitt personskydd via ett privat säkerhetsföretag och betala hela notan ur egen portmonnä.

Recept.se Nyhetsbrev

Privata livvakter för Meghan och Harry

Meghan och Harry.
Meghan och Harry.

Det är så som Hollywoodstjärnorna brukar göra. Frågan är ju bara hur effektivt och tryggt detta egentligen kommer att bli för två medlemmar av den brittiska kungafamiljen?

Annons

Hemma i England sitter dessutom den coronadrabbade prins Charles, sjuk i Covid-19, sannolikt rejält bekymrad för sin yngste son och sitt minsta barnbarn, som inte ens har fyllt ett år. Ingen drömsits för drottningens pyttelilla sonsonson i en värld med allt från papparazzifotografer till konkreta terrorhot.

Foto: TT.

Annons