Efter Meghans kritik – drottning Elizabeth slår tillbaka i bråket om Archie

drottning elizabeth meghan markle prins harry

TT
Vändningen i nya bråket mellan drottning Elizabeth och Meghan Markle.
Hovreportrarnas Hemligheter: Därför döljer Harry och Meghan Archie från omvärlden
Slå på ljud

Kaoset kring Meghan och Harry verkar kunna fortsätta i oändlighet, och nu har en ny konflikt blossat upp. Parets son Archie Harrison Mountbatten Windsor som har hamnat mitt i det kungliga familjedramat efter att en brittisk lady, vid namn Lady Colin Campbell, har under stor medialt ståhej halat fram det i strålkastarljuset, eftersom det framgår att en ändring gjorts i hans födelsebevis.

Under barnets moders namn har Meghans förnamn Rachel Meghan strukits helt. Och i stället har hon låtit klämma in sin kungliga titel i stället. De brittiska söndagstidningarna gick i taket och den brittiska ladyn säger:

– Det är djupt anmärkningsvärt och ställer alla möjliga frågor om vad Meghan och Harry egentligen tänkte.

meghan markle archie

Meghans namn togs bort från sonens födelseattest, men vem ligger bakom ändringen?

Shutterstock

Meghan och Harry skyllde på drottningens hov

Det tog inte lång tid innan en talesperson för Meghan slog tillbaka och menade att det var hovet som dikterade ändringen.

– Namnändringen gjordes 2019. Det var inte på begäran av Meghan eller Harry, utan den var dikterad av Buckingham Palace, vilket också bekräftas av dokument från höga hovfunktionärer, säger denne talesperson i ett uttalande till The Telegraph.

– Allt detta skulle vara skrattretande om det inte var så kränkande.

Som vanligt duckar det brittiska hovet för att kommentera, men en källa som arbetar nära drottning Elizabeths team påstår att det var Harry och Meghans egna personal som gjorde ändringen, som alltså inte hade något med drottning Elizabeth att göra, skriver Daily Mail.

En annan källa påstår även att Meghans pr-team har gjort ett misstag som gått ut så hårt med kritiken, och att valet av ordet dikterade var ”olyckligt”.

Vi har nog inte hört det sista i den här konflikten!

LÄS MER: Dramat kring Meghans och Harrys skandalhus

LÄS MER: Meghans skräck – bilderna kan läcka ut

LÄS MER: Kändisgrannen om prins Harrys förvandling: ”Kände knappt igen honom!”