Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter romansen med Sofia – därför försvann skandalexet!

22 aug, 2022, 12:30 
Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd

Så lever prinsessornas expojkvänner i dag!

Annons
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!Brand logo
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!

Innan prinsessan Sofia blev en del av kungafamiljen levde hon ett helt annat liv och för många blev hon känd för sin medverkan i skandalprogrammet Paradise Hotel 2005.

Strax efter inspelningen fann hon kärleken i Gregory Nanderöd, 41, som också medverkade i programmet. Paret gick skilda vägar några månader senare efter ett festrikt förhållande.

– Jag förstår att prinsen blev kär i henne, har Gregory tidigare sagt till Svensk Dam.

I dag har han lämnat rampljuset bakom sig. Han är trebarnspappa, jobbar som snickare och driver byggföretaget More Value.

Annons
Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd
Prinsessan Sofia och Gregory Nanderöd blev ett par efter Paradise Hotel.

Madeleine och Jonas Bergström

Prinsessan Madeleine, 40, och Jonas Bergström, 43, hade planerat bröllopet. Men han bedrog henne och det blev aldrig någon prins av advokaten. Efter åtta år tillsammans gick paret skilda vägar 2010 efter att löpsedlarna avlöst varandra.

I dag har han lämnat den stormiga tiden bakom sig. Tillsammans med sin fru Stephanie bor han i en villa på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm. De har barnen Katinka, Sebastian och Wilhelm tillsammans.

Annons

Jonas arbetar i dag som advokat driver Stephanie Soft Goat, ett företag som tillverkar kashmirtröjor. Karriären går lysande för prinsessan Madeleines ex och han drar in miljoner, vilket Svensk Dam tidigare rapporterat om.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström var ett par i åtta år innan de gick skilda vägar.

Victoria och Daniel Collert

Det kan kännas som att kronprinsessan Victoria alltid varit tillsammans med prins Daniel. Men det fanns en tid då så inte var fallet. På gymnasiet träffade hon Daniel Collert, 47, och fanns där som stöd när hon drabbades av ätstörningar.

Annons

Förhållandet tog slut 2002. Han fann kärleken på nytt i Josefine Davidson, 44, som han fick ett barn tillsammans med. I dag har de separerat och Daniel Collert bor i en lägenhet på Östermalm.

Han jobbar som filmproducent och ligger bakom filmer som ”Exit” och ”Gangster”.

Daniel Collert och kronprinsessan Victoria
Daniel Collert och kronprinsessan Victoria.

Foto: TT

Annons