Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter skilsmässoryktena – furst Albert på fest med exflickvännen

28 aug, 2023, 11:50 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Furst Albert
Foto: TT, Instagram/nicole.coste

Spekulationerna om Monacos furstepar är många.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Det har länge ryktats om att något inte står rätt till i furstinnan Charlenes och furst Alberts äktenskap, och att de enbart ses tillsammans offentligt för syns skull.

Nu har Albert dessutom synts tillsammans med sin tidigare älskarinna.

Ryktena om Albert och Charlene

Länge har det florerat rykten om att en skilsmässa är i görningen, rykten som eldades på när Charlene dök upp i Milano utan sin vigselring på fingret tidigare i år.

Fursteparet har gång på gång dementerat spekulationerna, men nyligen eskalerade ryktena. Tidigare i sommar kom nämligen uppgifter om att Charlene har flyttat till Schweiz, och inte längre bor i Monaco tillsammans med sin make.

Annons
Alexandre Grimaldi-Coste och Jazmin Grace Grimaldi.

Furst Albert tillsammans med tidigare älskarinnan

Tillsammans med Charlene har Albert tvillingarna Jacques och Gabriella, födda 2014. Albert har också två barn sedan tidigare.

Dottern Jazmin Grace Grimaldi, 31, med fastighetsmäklaren Tamara Rotolo, och Alexandre Grimaldi-Coste, 20, med tidigare älskarinnan Nicole Coste.

Annons

Nyligen fyllde Alexandre år, något som självklart firades. På Instagram har Nicole Coste delat med sig av bilder från sonens firande, och på en av dem dyker Albert upp.

På bilden sitter flera av Nicoles och Alexandres familjemedlemmar samlade runt ett bord, och mellan mor och son sitter ingen mindre än Albert. Inte så konstigt, det var ju trots allt sonens födelsedag!

Mittemot dem sitter även Alexandres äldre syster, Jazmin Grace Grimaldi, med ett leende på läpparna. Grimaldi-Coste har tidigare uttalat sig om att han står sin halvsyster nära, och att de båda har en fin relation till Albert.

Annons