Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter tystnaden: Meghan Markle fångas på bild helt utseendeförändrad

25 apr, 2023, 18:00 

Meghan Markle har bestämt sig för en förändring.

Annons

Meghan Markle har varit i hetluften på sistone, som hon ju så ofta är i kungliga kretsar. Denna gång är det kung Charles stundande kröning på agendan, och det faktum att hon skippar den.

Det har varit tyst från Meghan under den rådande stormen, men nu fångas hon på bild men en helt ny look.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Därför kommer inte Meghan Markle på kröningen

När beskedet att Meghan Markle väljer att stanna hemma under kröningen kom var reaktionerna starka. Det är ju en historisk dag för hennes svärfar.

Annons

Men prins Harry får återförenas med familjen ensam, efter det infekterade bråket. Vissa menade att det var ett aktivt ställningstagande från Meghan gentemot kung Charles och kungahuset, men så ligger det inte till.

Parets son Archie fyller nämligen år samtidigt, och Meghan stannar hemma med barnen och firar istället för att sätta sig på ett plan till London. Men det blir inte dåligt med kunglig glans för det – både vår egna kung och kronprinsessan Victoria ser ju fram emot festligheterna om bara någon vecka.

Meghan Markles utseendeförändring syns på nya bilden

Om det blir ett kärt återseende, eller bara ett återseende, för Harry och familjen återstår att se. Det har ju som sagt stormat rejält, och Harry har släppt en bok och dokumentärserie – båda lika utelämnande om det brittiska kungahuset.

Annons

– Jag är rädd att det inte finns någon chans till försoning, jag tror att han kommer få ett isigt bemötande, har den före detta kungliga butlern Paul Burrell sagt till GB News.

Mitt i all ovisshet, väljer Meghan Markle att göra ett gästspel på videolänk! Hennes vän, fotografen Misan Harriman hade äran att hålla i ett TED-talk, och det var Meghan som presenterade honom.

Då passade hon på att visa upp en sprillans ny look: De eleganta Hollywood-vågorna är utbytta mot en spikrak kaxig frisyr – så snyggt!

Meghan Markle
Vilken uppfräschning!

Foto: TT

Annons