Eugenies privata kärleksbild på Alla hjärtans dag – se den här!

prinsessan eugenie
Delar med sig av en underbar bild från bröllopet.
Annons

Förra året gifte sig prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank och paret befinner sig fortfarande i en kärleksbubbla. Snart kan man inte kalla dem nygifta längre men de nykära känslorna verkar hålla i sig. Men så var det också kärlek vid första ögonkastet har Eugenie berättat i intervjuer.

Annons

Med de är känslorna bubblande i kroppen tar förstås prinsessan varje chans hon får till att ge sin make fina kärleksförklaringar. Och att hon publicerade en privat kärleksbild, från bröllopet, under Alla hjärtans dag kom därför inte som en överraskning. Även om vi ju aldrig tröttnar på när kungligheterna kärleksbombar varandra! Det här var ju dessutom deras första Alla hjärtnas dag som man och hustru.

Happy Valentine’s Day…❤️❤️❤️ 😍😘

Ett inlägg delat av Princess Eugenie (@princesseugenie)

Annons

En romantisk, svartvit bild tagen av bröllopsfotografen Alex Bramall. När bilden tog hade brudparet precis åkt häst och vagn över Windsors gator. Jack och Eugenie träffades för snart åtta år sedan och prinsessan har sagt att de har samma passioner i livet. Dessutom har paret visat att man visst kan få en distansrelation att fungera. Eugenie flyttade ju nämligen till New York för att arbeta för några år sedan. Men nu är de återförenade på Kensington Palace.

prinsessan eugenie jack
Bröllopet vi aldrig glömmer! Eugenie och Jack sa ja till varande den 12 oktober 2018.

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar