Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Eugenies privata kärleksbild på Alla hjärtans dag – se den här!

15 feb, 2019, 17:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan eugenie
Delar med sig av en underbar bild från bröllopet.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förra året gifte sig prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank och paret befinner sig fortfarande i en kärleksbubbla. Snart kan man inte kalla dem nygifta längre men de nykära känslorna verkar hålla i sig. Men så var det också kärlek vid första ögonkastet har Eugenie berättat i intervjuer.

Med de är känslorna bubblande i kroppen tar förstås prinsessan varje chans hon får till att ge sin make fina kärleksförklaringar. Och att hon publicerade en privat kärleksbild, från bröllopet, under Alla hjärtans dag kom därför inte som en överraskning. Även om vi ju aldrig tröttnar på när kungligheterna kärleksbombar varandra! Det här var ju dessutom deras första Alla hjärtnas dag som man och hustru.

En romantisk, svartvit bild tagen av bröllopsfotografen Alex Bramall. När bilden tog hade brudparet precis åkt häst och vagn över Windsors gator. Jack och Eugenie träffades för snart åtta år sedan och prinsessan har sagt att de har samma passioner i livet. Dessutom har paret visat att man visst kan få en distansrelation att fungera. Eugenie flyttade ju nämligen till New York för att arbeta för några år sedan. Men nu är de återförenade på Kensington Palace.

prinsessan eugenie jack
Bröllopet vi aldrig glömmer! Eugenie och Jack sa ja till varande den 12 oktober 2018.

Läs mer

Foto: TT

Annons