Exets hårda dom: ”Det kommer aldrig hålla mellan Meghan och Harry!”

Meghan Markle Prins Harry

”Det kommer sluta i skilsmässa.” De hårda orden om Meghan och prins Harry kommer från kungliga exet Lady Victoria Hervey.

Slå på ljud

Den kungliga ex-flickvännen Lady Victoria Hervey, 44, är chockerande uppriktig. I en ny brittisk intervju går hon ut och totalsågar prins Harrys och Meghan Markles äktenskap:

– Min bedömning är att det aldrig kommer att hålla.

– Jag tror att Harry och Meghan hade alldeles för kort tid på sig för att hinna lära känna varandra. De gick för fort fram, säger hon apropå att Harry friade bara lite drygt ett år efter att han hade träffat Meghan första gången.

– Det är därför som Kate Middletons och prins Williams relation är så lyckad och stark – de var tillsammans så länge (8 år, vår anm.) innan de gifte sig.

LÄS MER: Prins Carl Philips ex: ”Han var min första stora kärlek!”

Lady Victoria Hervey ex-flickvän till prins Andrew

Surt sa räven? Lady Victoria Hervey dömer ut den kungliga äktenskapslyckan.

Det är i brittiska Closer Magazine som den mycket blåblodiga Lady Victoria, dotter till den 6:e Markisen av Bristol och känd för sin korta romans med prins Andrew, gör sitt rättframma och för alla vänner av prins Harry och Meghan, djupt provocerande uttalande:

– Redan före bröllopet minns jag att jag tänkte: ”De kommer gifta sig, få ett par barn... Och sedan kommer det sluta med att Meghan vill bo i Amerika”.

Meghan Markle och prins Harry – pratet om skilsmässa

Meghan Markle Prins Harry Officiella bröllopsbilden 2018

Meghan och Harry: Nygifta den 19 maj 2018.

Men Lady Victoria säger också att när skilsmässan är ett faktum – ja då kommer den brittiska kungafamiljen att finnas där, redo och ta emot prins Harry med sin stora, trygga(?) famn.

Och allt detta går Lady Victoria alltså ut med offentligt, trots bilderna som ser ut att visa Meghans och Harrys uppenbara kärlek för varandra. Och trots att deras dotter kan komma till världen vilken dag som helst.

Prins Harry Meghan Markle Kära

Meghan och Harry träffades i juli 2016, på en blinddate arrangerad av en god vän.

Så nu återstår att se om denna sorgliga förutsägelse kommer att bli verklighet. Eller om det bara en bitter olyckskorp som kraxar inifrån den annars så slutna brittiska aristokratin.

LÄS MER: Danska ex-prinsessan Alexandra om skilsmässan: ”Det var ren överlevnad”

LÄS MER: Polislarm hos brittiska kungafamiljen – kvinna gripen i prins Andrews hall

LÄS MER: Ewa Westlings oväntade namnbyte – det ligger bakom

Foto: TT.