Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fergie gör det förbjudna – efter prins Philips död

11 aug, 2021, 15:00 
Fergie Prins Philip

Prins Philip är död och förbannelsen är bruten. Nu gör Fergie det mest förbjudna.

Annons
5 saker som drottning Elizabeth hatar!Brand logo
5 saker som drottning Elizabeth hatar!

Vilken triumf! Prins Andrews ex-fru (och nuvarande sambo) ”Fergie”, 62, har gjort sitt segertåg in på den brittiska kungafamiljens semesterfirande på slottet Balmoral i Skottland. Detta efter att ha varit portad av sin svärfar prins Philip – i 25 långa år.

Det var alla hennes praktskandaler som skavde. Prins Philip ansåg att Fergie hade dragit skam över drottningen, ja över hela kungahuset, med sin otrohet på 1990-talet, och med sina många försök att under åren sälja ut sitt kungliga kapital för pengar.

Sarah Ferguson Fergie
”Fergie”, inte precis någon blyg viol.

Men nu är prins Philip död och begraven – och bannlysningen är bruten. Och i går kunde ”Fergie” alltså rulla in framför slottet, sida vid sida med prins Andrew, 61, i den gröna Range Rovern.

Annons

Fergies nya liv – prins Philips död har förändrat allt

Slottet Balmoral
Slottet Balmoral. I sommar lär Sarah Ferguson sätta fart på livet innanför de kungliga väggarna.

Den tidigare bannlysningen av ”Fergie” gällde för övrigt alla familjefestligheter där prins Philip deltog. Han tålde helt enkelt inte sin före detta svärdotter, och kunde inte förmå sig att vistas i samma rum. Enda undantaget var när barnbarnet Eugenie gifte sig, då tvingades han faktiskt bita ihop.

Men idag blåser nya vindar, och drottning Elizabeth uppges gilla sin oförutsägbara svärdotter oväntat mycket. Kanske för att hon aldrig svassar och för att hon i alla lägen är så rättfram och pang på rödbetan. Och det sägs faktiskt att ”Fergie”, som också bor på Windsor, är en av dem som har funnits där när drottningen har behövt få tröst.

Annons
Drottning Elizabeth Prins Philip Balmoral 2003
En lycklig sommardag i Skottland 2003. Balmoral är drottning Elizabeths ”happy place” – men årets sommarledighet blir den första utan prins Philip.

Foto: TT.

Annons