Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Förra chefs besked - om Meghan Markles comeback i serien

03 aug, 2023, 12:30 
Samuel Björn
Meghan Markle och Patrick J. Adams
Suits sändes i 9 säsonger mellan 2011 till 2019.

Producenten diskuterar en omstart av succéserien - med Meghan Markle.

Annons
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Innan Meghan Markle blev Hertiginnan Meghan av Sussex med hela världen var hon mest känd som från rollen som Rachel Zane i den Amerikanska advokatserien Suits.

Meghan hoppade av serien i slutet av 2017 efter att hon förlovat sig med prins Harry, nu har seriens exekutiva producenten Gene Klein diskuterat Meghans potentiella comeback i en intervju med TVLine.

Suits-reboot

Efter Meghan Markle lämnade serien i säsong 7 fortlöpte den i två ytterligare säsonger innan den avslutades år 2019.

Den senaste tiden har serien dock börjat klättra i antalet streams på flera stora plattformar. Samtidigt som detta har intresset ökat kring så kallade "Reboots", alltså nya versioner på gamla serier.

Detta har fått många att spekulera kring ifall det inte är dags att starta igång Suits igen och ta ett omtag på serien. Spekulationerna har nått hela vägen till skaparna av serien och Gene Klein stänger inga dörrar.

Annons

– Jag har nämnt för (skaparen) Aaron (Korsh) att jag förväntar mig ett samtal vid något tillfälle, med tanke på den här eran av omstarter och återföreningar och allt det där andra, säger Gene i intervjun.

Men än så länge verkar inget vara hugger i sten.

– Men jag är inte medveten om några allvarliga diskussioner. Men vid denna tidpunkt skulle det inte vara förvånande om någon ringde någon dag, berättar Gene.

Suits cast
Meghan Markle som Rachel Zayn tillsammans med resterande huvudroller i serien Suits.

Comeback för Meghan Markle?

Trots att producenten uppenbarligen verkar intresserad av en omstart av serien så är det inte säkert att alla skådespelare känner likadant.

Det är en stor ensemble av väldigt profilerade skådespelare som man ska lyckas få ihop för att kunna starta om med den originella uppsättningen, något som Gene Klein förklarar kommer bli väldigt svårt.

Annons

En av Meghan Markles gamla kollegor i serien Gabriel Macht gick för tre dagar sedan ut på Instagram för att visa upp Suits rekordhöga tittarsiffror. Han meddelade att han var stolt över serien men tog ett stort avtramp mot den bransch han huserar inom i solidaritet med den stora SAG/AFTRA protesten som just nu går igenom film och serie-världen.

Den person som Gene Klein tror skulle vara svårast att få tillbaka till en omstart av serien är Meghan Markle, detta pågrund av hennes kungliga koppling.

– Jag skulle anta att det helt enkelt inte är möjligt, säger Gene angående Meghans potentiella comeback.

Så huruvida vi får se varken Meghan Markle eller en omstart av Suits på tv-rutan inom den närmsta framtid är idag oklart.

Annons