Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Förvirring efter bilden på Victoria och Oscar! Sanningen om oväntade föremålet på läktaren

25 okt, 2022, 04:00 
AvIbraheem Alsalman

Fruktkorgen, prins Oscar och kronprinsessan har samtliga en gemensam nämnare.

Annons
Se filmen! Fina kärleksgesten från Victoria till Oscar – inför allaBrand logo
Se filmen! Fina kärleksgesten från Victoria till Oscar – inför alla

Förra veckan besökte några av världens bästa tennisspelare Stockholm för att delta i Stockholms Open på kungliga tennishallen.

Framför ögongen på kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar, spelades det stundtals bra och underhållande tennis.

Och våra kungligheter hyllades av Mikael Ymer – som är Sveriges bästa tennisspelare på herrsidan. Som bekant satt kronprinsessan Victoria med familj satt på VIP-läktaren.

– Jag är tacksam att Thomas Enqvist (turneringens direktör) gav mig chansen och gjorde det möjligt för mig att spela här. Kungligheter på läktaren också. Det är fantastiskt att se er glädje, den glädjer mig. Stort tack till alla!, sa Ymer, enligt Aftonbladet.

Men det är inte alltid lätt att hålla en 6-årig sysselsatt. En tennismatch pågår ofta i två timmar, kanske lite mer. Och prins Oscar började tröttna efter ett tag.

Annons

Förvirring efter bilden på Victoria och Oscar! Sanningen om oväntade föremålet på läktaren

Då fick pappa Daniel och mamma Victoria vara lite kreativa. De gav Oscar och Estelle varsin gigantisk tennisboll att leka med under matchen.

Och visst verkar Oscar haft kul med bollen. Han höll den i ett stadigt grepp! Även mamma Victoria deltog i buset. Se de urgulliga bilderna nedan!

Bortsett från den enorma tennisbollen så fångades prins Oscar och kronprinsessan med en fruktkorg – eller en sådan som man brukar ha när man åker ut på picknick. Av bilden att döma fanns det ett äpple, en banan och en macka. Allt för att våra kungligheter inte ska gå hungriga när de sitter och kollar på en olidlig spännande tennismatch.

Enligt uppgift får alla som sitter på VIP-läktaren en varsin korg med frukt och mat i för att hålla sig varma under en långtgående tennismatch.

Annons