Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fräcka rådet till Victoria – efter att nya bilderna nått utlandet

31 dec, 2023, 20:18 

Kronprinsessan Victoria får ta emot ett råd från utlandet.

Annons

Ett nytt år är här, vilket innebär att det är högtid att blicka tillbaka på året vi lämnar bakom oss. 2023 var minst sagt fullspäckat sett ur ett kungligt perspektiv, med storslagna firanden och milstolpar.

Nu sammanfattas det kungliga modeåret i utländsk press. Och då passar man på att skicka iväg ett aningen fräckt råd till vår svenska kronprinsessa.

Kronprinsessans okända krets!Brand logo
Kronprinsessans okända krets!

Imponerande uppgifterna om kronprinsessan – så mycket jobbade hon

Förutom ett pampigt tronjubileum och massvis med galafester har kungafamiljen jobbat oerhört hårt med sina "vanliga" uppdrag också.

Annons

Svensk Damtidning har kartlagt hur mycket de arbetade under 2023, och i topp hittar vi kungen och drottningen med 214 respektive 171 officiella uppdrag – imponerande!

Hack i häl kommer vår framtida drottning, kronprinsessan Victoria. Med hela 168 officiella uppdrag runt om i världen visar hon vart skåpet ska stå. Hon har hunnit med att resa till länder som Australien, Nya Zeeland, Tyskland och Jordanien – vi ska verkligen vara stolta över Victoria!

Kronprinsessan Victoria i Sydney
En strålande vacker Victoria med Sydneys Operahus i bakgrunden.
Annons

Rådet till kronprinsessan Victoria – efter djärva modevalet

Under alla 168 uppdrag har vi också fått se en hel del olika looks från kronprinsessan. Och som hon skinit! Victoria har under året fortsatt bära sina snygga powersuits och satsat stenhårt på färgstarkt, både till vardags och på gala.

Nobel till exempel blev det lila, och när kungens tronjubileum tjuvstartades med en jubileumsföreställning på Drottningholms slott bar hon bländande orange!

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i armkrok
Victoria lyste upp hela kvällen!
Kungen och kronprinsessan Victoria inför kung Charles kröning
Under kung Charles kröning i maj stal Victoria showen i trendigt blått från topp till tå.

I norska Se och Hör rankar nu modeexperten Jan Thomas kungligheternas modeår, och i toppen hittar vi inte någon ur den svenska kungafamiljen, utan Spaniens drottning Letizia.

Annons

Kronprinsessan hamnar precis som i fjol på en plats 7, med följande motivering:

– Kronprinsessan Victoria är redo att bli drottning. Allt är ordnat - inklusive garderoben, som är mycket noga genomtänkt. Kläder och färger har sitt eget språk, och det har den svenska kungafamiljen också. Victoria har en garderob som osar av självförtroende och styrka, där varje detalj är noggrant planerad.

Man avslutar det hela med ett aningen fräckt råd till vår kronprinsessa, om hur hon kan höja sin plats till nästa år:

– Hon kanske borde äta lunch med drottning Letizia för att piffa upp hennes garderob?

Foto: TT

Annons