Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Frågetecknet kring Leonore – nu börjar alla undra

05 jan, 2024, 23:00 
Vendela Lönnqvist
Många frågor...
Många frågor...

Det är många frågor kring prinsessan...

Annons

Den 27 juni förra året meddelade hovet att prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och deras barns flytt från Florida till Stockholm skjuts upp.

Beskedet att prinsessfamiljen skulle ta sitt pick och pack från värmen till den iskalla kylan som råder här på norra halvklotet kom som en bomb redan i mars 2023.

Men även om flytten senarelades, har familjen kunnat njuta av en härlig sommar tillsammans med resterande kungliga familjemedlemmar.

Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningenBrand logo
Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen

Kusinerna träffades på Öland

Och de varma månaderna spenderades självklart, i vanlig ordning, på Öland.

Extra glada att vara på plats var troligtvis de andra kusinbarnen, som äntligen fick njuta av vad sommaren hade att erbjuda tillsammans med de annars USA-baserade Leonore, Nicolas och Adrienne.

Annons

Skolstart – många frågetecken

Efter en mysig jul – med en ännu mysigare bild på drottning Silvia med samtliga barnbarn, är det dags för allvaret att dra igång igen.

För drottningen, kungen och de andra vuxna i ätten Bernadotte är det kommande året fullt av uppdrag.

För barnen börjar en ny termin på skolan. Prinsessan Estelle och prins Oscar fortsätter sina studier på anrika Campus Manilla ute på Djurgården.

Var ska Leonore gå i skolan?

Men eftersom flytten från Florida till Sverige skjutits upp, har många frågetecken ställts kring hur det blir med skolgången för Madeleines tre barn.

Annons

Men när flytten väl är realiserad, var ska de ta vägen?

Toppvalen för Madeleine och Chris – här vill de att barnen går i skolan

Det är länge känt att den mycket exklusiva privatskolan Carlssons, belägen på Östermalm nära deras nya hem Hovstallet, varit en toppkandidat för Madeleine och Chris.

Det är kanske inte så konstigt eller oväntat, i och med att alla tre kungabarnen gick där som små. Madeleine har också flera vänner vars barn gå på Carlssons.

Om Carlssons mot förmodan skulle falla bort, kan prinsessfamiljen alltid vända sig till Campus Manilla. Då får de tre barnen också sällskap av kusinerna Estelle och Oscar.

Annons