Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neills privata beslut – för familjens skull: "Vidtar åtgärder"

01 jan, 2024, 15:00 
Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har fattat ett beslut för sina barn.
Annons

Chris O'Neill är en skicklig affärsman och anonym prinsess-make, som gärna jobbar på i det dolda. Det var ju anledningen till att han tackade nej till prinstiteln, han vill helst inte vara offentlig alls.

Men i en av sina få intervjuer, med magasinet King, berättade Chris om ett beslut han fattat för sin familjs skull. Och nu är det mer aktuellt än någonsin.

Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills alla hem – runt om i världen

Madeleine, Chris, och deras tre barn har i princip bara bott utomlands. När de träffades bodde de på Manhattan. Äldsta dottern Leonore föddes i New York, och ett år senare flyttade den lilla familjen till London där de bodde i ett flott townhouse i Belgravia, London.

– Vi lever ett väldigt vanligt liv. Jag är hemma på heltid med barnen. Chris, du jobbar mycket. Men när du är hemma försöker vi göra roliga saker ihop. På helgerna går vi på zoo och på marknaden i närheten och köper fina grönsaker, sa Madeleine då.

Annons

2015 föddes också sonen prins Nicolas, men han kom till världen hemma i Sverige, precis som minstingen prinsessan Adrienne gjorde 2018.

Samma år som Adrienne föddes, gick flyttlasset återigen till USA, men denna gång till Florida. Och där i Pinecrest har de bott fram tills nu, och nästa flytt blir i år – när familjen kommer hem till Sverige igen.

Prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne
Tre beresta barn – som snart kommer hem till Sverige!

Chris O'Neills beslut – för familjens skull

Prinsessfamiljen är helt enkelt riktiga globetrotters som minst sagt trivs utomlands – man vet aldrig vart de flyttar härnäst!

Annons

Men Chris O'Neill och Madeleine har också fattat ett beslut för att säkra barnens framtid vart än de bor. Det avslöjade Chris för King, år 2018, när han fick frågan om vad han ser för framtid för sina barn:

– Bra fråga. Svaret är att vi inte vet, och därför vidtar vi alla åtgärder för att förbereda dem för vad vi skulle kunna kalla ett helt normalt liv. En bra utbildning, till att börja med. Vi står i kö till skolor i London, vilket man behöver göra fyra år i förtid, men tar annars ett år i taget.

Foto TT

Annons