Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Från Estelles snöbus till Victorias trill – se oväntade filmen!

12 feb, 2019, 16:51 
Margareta
Vilket snömys! De norska och svenska kungligheterna gör själva upp i backen under Åre-vistelsen.
Annons

Det är kronprinsessparets organisation Gen-Pep som lagt upp en fantastisk video på sin Instagram!

Vi ser kungligheter från två länder busa i snön. Och de busar rejält! Kronprinsessparet från Sverige med barnen Estelle och Oscar samt kronprinsparet från Norge med deras barn.

Och i filmen liknar Victoria snarare en snögubbe än en kunglig prinsessa – en följd av att hon blir kärleksfullt puttad av sin make prins Daniel, vilket gör att hon rullar ner för backen. Även ett av de norska barnen får en kunglig knuff samtidigt som Mette-Marit och Haakon hoppar omkring i backen. Vi får bevittna ett snabbt klipp på ett snökrig, några härliga vrål och se Estelle åka pulka liggandes på magen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det här kallar jag för “upp och hoppa”, säger Estelle innan hon busar vidare. Och det är just det som organisationen vill bidra till genom filmen. Att få barn att hoppa upp och röra på sig mer varje dag. Busa i snön, ta trapporna eller kanske dansa lite under skolrasten.

I den korta men ack så härliga filmen ser vi även prins Oscar. Och ännu en gång bär han på sin älskade blå skyffel! Under helgen såg vi honom gräva omkring med den stora plastspaden, och tydligen har den blivit en favorit!

Kronprinsessan Victoria och prins Oscar i Åre.
Kronprinsessan Victoria och prins Oscar i Åre med den blå skyffeln!

Se filmen på snöbuset här!

Läs mer

Annons