Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Galna ryktet! Vem är den mystiska mannen på bilden av Madeleine?

Galna ryktet! Vem är den mystiska mannen på bilden av Madeleine?

Vem är det egentligen på bilden med Madeleine, Leonore och gänget?

Här överraskar Carola Victoria – med att sjunga "Happy birthday"!
Slå på ljud

Kungen har i år bestämt för att det är dags för firande och fest ute på Solliden och ikväll var det verkligen dags att fira för sommar och glädje!

I helgen var det fest när Lena Philipson uppträdde på Solliden Sessions och hela kungafamiljen var där för att ta del av nöjet.

På plats var stora delar av kungafamiljen, flera av de som vi itne sett på väldigt lång tid! Det var Estelle, Leonore, Chris och prins Daniel, men vart var kronrpinsessan Victoria? Hon saknades helt från sällskapet! Möjligtvis tog hon en lugn kväll efter skifteskonseljen som åt upp stora delar av hennes tid under torsdagen och fredagen, då hon tillsammans med kungen var tvungen att avbryta deras semester på Solliden för att bekräfta den nya regeringen med Stefan Löfven i spetsen.

Läsarna reagerar, är det inte...?

Men det var en annan person på bilderna som fick folk att reagera. Flera läsare har påpekat att en man i bakgrunden är misstänkt lik den person som varit frontfigur under pandemin och det är nämligen Anders Tegnell.

Fototjänster i Kalmar

Tegnell har ju med jämna mellanrum varit på kungliga slottet och uppdaterat kungen om coronaläget vid olika företräden, så de har definitivt mötts tidigare. Vad tror du, är det Tegnell på bilden?

LÄS MER: Silvia har valt sida – så är relationen till svärsönerna egentligen

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning