Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Går skilda vägar efter alla år – bilden på nya flingen skakar om

23 maj, 2024, 05:00 
Prinsessan Kate, prins William, drottning Elizabeth, prins Philip och Peter Philips
Separationen i kungafamiljen har skapat många rubriker – och nu vänds alla blickar mot bilden på den nya flingen.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Den brittiska kungafamiljen har verkligen en tuff tid i bagaget kantad av sjukdom, dödsfall och nu senast – kärleksuppbrott.

Det är kung Charles systerson Peter Philips som för en månad sedan bekräftades gå skilda vägar från sin kärlek sedan tre år, Lindsay Wallace.

Och det dröjde inte länge innan man kunde se Peter hand i hand med en ny kvinna, och nu vänds alla blickar mot det utpekade kärleksintresset.

Omtalade uppbrottet i kungafamiljen

Det här är inte första gången Peter Philips uppmärksammas i pressen för en separation. För fyra år sedan meddelade han sin skilsmässa från Autumn Kelly som gick igenom sommaren därpå.

Annons

Runt samma veva stod det klart att Peter hittat kärleken igen i Lindsay, men nu är alltså även denna relation över. Och källor med insyn kan peka ut ett specifikt problem:

– Peter och Lindsay tog det svåra beslutet att separera eftersom de tillbringade mindre tid tillsammans på grund av arbete och familjeåtaganden, har det låtit till Hello Magazine.

Lindsay Wallance och Peter Philips
Peter Philips och Lindsay Wallace är inte längre ett par. Foto:Mark Stewart

Och Peter ödslar alltså ingen tid. Förra veckan blev det en stor snackis efter att han sågs hålla sjuksköterskan Harriet Sperling i hand under den årliga tävlingen i fälttävlan i parken Badminton House.

Annons

Starka reaktioner på utpekade flingen

Och nu har fler bilder från samma tillställning kommit upp till ytan, foton som man bland annat kan se på Hello Magazine. Och sajten noterar något särskilt kring prinsessonens utpekade fling:

Hur lik hon är prinsessan Kate till stilen!

På bilderna kan man se Harriet bära en rosa sommarklänning med ballongärmar som hon matchade med ett par träningsskor. Och som Hello skriver:

"Vi kunde inte låta bli att märka hur lik hennes lediga och hållbara stil är prinsessan Kates".

Annons
Prinsessan Kate i en rosa sommarklänning
Peter Philips nya kärlek hade på sig en klänning väldigt lik denna, som bars av Kate 2016. Foto:REX

Peter Philips kärleksliv har alltså blivit en riktig snackis efter förra veckans avslöjande men en källa har ändå tonat ner hans och Harriets relation och sagt att de bara "tillbringar tid tillsammans", enligt Hello Magazine.

Foto: TT

Annons