Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Går skilda vägar efter alla år tillsammans – påkommen med ny fling

14 maj, 2024, 18:00 
Prinsessan Kate, prins Willia, drottning Elizabeth, prins Philip och Peter Philips
Seperationen i kungafamiljen skakar om – och nu syns plötsligt huvudpersonen i fråga tillsammans med en ny kärlek...
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Den brittiska kungafamiljen har några tunga månader i bagaget präglat av sjukdom, dödsfall och – separation.

Det var i april som det stod klart att prinsessonen Peter Philips och hans kärlek Lindsay Wallace går skilda vägar efter tre år tillsammans.

Och Peter ödslar ingen tid. Nu syns han hand i hand med en ny kvinna – och verkar väldigt lycklig.

Separationen i kungafamiljen

Peter Philips är prinsessan Annes son och därmed systerson till kung Charles, och han har varit i pressen flera gånger de senaste åren.

Inte minst när han meddelade sin skilsmässa från dåvarande kärleken Autumn i februari 2020, varpå separationen gick igenom juridiskt sommaren 2021.

Även då agerade Peter snabbt. Ganska precis ett år efter skilsmässan gjorde prinsessonen och Lindsay sin relation officiell och Peter hyllade sin nya kärlek stort.

Men det blev alltså en relativt kort kärlekshistoria. Efter separationen som meddelades för runt en månad sedan sa en vän till paret så här till Hello Magazine:

Annons

– Peter och Lindsay tog det svåra beslutet att separera eftersom de tillbringade mindre tid tillsammans på grund av arbete och familjeåtaganden.

Källan sa vidare:

– Det kom uppenbarligen som en chock eftersom de flesta trodde att de var helt stabila, det är väldigt tråkigt. Peter har rest över hela världen och har varit otroligt upptagen och Lindsay är baserad i Skottland, så det har varit svårt för dem att träffas.

Lindsay Wallace och Peter Philips ler medan de står bredvid varandra
Lindsay Wallace och Peter Philips kärlekshistoria blev en kort sådan. Foto:TT

Prinsessonen hand i hand med ny kvinna

Och nu i helgen såg vi plötsligt Peter med en annan kvinna, Harriet Sperling, under den årliga tävlingen i fälttävlan i parken Badminton House.

Philip och Harriet, som jobbar som barnsjuksköterska, sågs prata intensivt med varandra under lördagen och på söndagen fångades de på bild hand i hand, vilket publicerats av The Sun.

Ett ögonvittne berättar för sajten att Peter och Harriet såg väldigt betuttade ut och såg ut att känna varandra bra. Så mycket pekar på att Peter har en ny kvinna i sitt liv, igen.

Foto: TTAnnons