Glädjebeskedet till Anna Westling med maken – beviset på vändningen

12 sep, 2020, 20:00 
Anna Westling Söderström är en privat person.
Anna Westling Söderström och hennes make Mikael fattade ett beslut. Det visade sig vara helt rätt.
Annons
Prins Daniels ånger med mamma Ewa
Prins Daniels ånger med mamma Ewa

Anna Westling Söderström slungades plötsligt in i offentligheten när hennes bror, prins Daniel, gick och blev kär i en kunglighet. Nu är hon kronprinsessan Victorias svägerska – och faster till prinsessan Estelle och prins Oscar.

Men Anna har inte låtit berömmelsen stiga henne åt huvudet. Tvärtom. När det vankas högtidliga dop och stora födelsedagsfiranden är hon förstås på plats men annars föredrar hon att umgås med Victoria och Daniel, utan fotografer och journalister.

Anna Westling – nu gör hon miljonklipp

Recept.se Nyhetsbrev
prins daniels syster anna westling
Prins Daniel och hans syster Anna – visst är de lika?

Anna lever med maken Mikael i Gävle. Hon är, sedan många tillbaka, gift med maken Mikael som hon har döttrarna Vera, 15, och Hedvig, 20, med.

Deras villa i Gävle har visat sig vara en riktigt god investering. Arbetarbladet skrev i oktober 2010 om affären. Där kunde man läsa att bostaden hade ett taxeringsvärde på 2 138 000 kronor, men att Anna och Mikael köpt den för 3,6 miljoner.

Annons

De där siffrorna har dock putsats – rejält. Fastighetssajten Booli gör regelbundna värderingar på bostäder runtom i landet. Slår man in Annas adress, ser man att deras fastighet ökat i värde.

 

Fastigheten har ökat i värde

Villan, som uppmätts till 148 kvadratmeter, är numera värd över 5,5 miljoner kronor. Det innebär att Anna och Mikael, teoretiskt sett, skulle kunna sälja sitt hus med miljonvinst.

Den här miljonsuccén är inget att ta för given. Fastighetsmarknaden i Gävle har nämligen skadats något av coronakrisen, visar siffror från sajten Mäklarstatistik.se. Ändå lyckas Anna och Mikael gå genom de bistra vindarna som segrare. Det är tydligen inte bara Daniel som har affärssinne i familjen Westling!

 

 

Annons