Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet till Sofia – snart kommer nya bebisen att bekanta sig med!

14 dec, 2023, 20:00 

Snart får prinsparet träffa vännens bebis – som de måste längta!

Annons

Barn är livets mirakel, det kan nog de flesta skriva under på. Och prinsessan Sofia och prins Carl Philip kommer snart få träffa en alldeles nykläckt liten pojke – deras goda vän får barn vilken sekund som helst!

Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!Brand logo
Därför känner du igen Victorias & Silvias klänningar • Sofias bluff med smyckena • Därför nobbar Madeleine Nobel – 3 kungliga snackisar från Nobel 2023!

Danny Saucedos verkliga relation till prinsessan Sofia

Både Sofia och Carl Philip har en stor och lojal vänskapskrets. Att få umgås med en prins eller prinsessa sker ju i utbyte av tung lojalitet – man ligger helt enkelt låg med sin kungliga vän.

Annons

Men en av de som vi vet är nära vän till prinsparet, och som också är en känd profil själv är Melodifestivalen-aktuella Danny Saucedo.

Ihop med ex-flickvännen Molly Sandén sjöng han en specialskriven på prinsparets bröllop 2015, på Sofias önskan. Låten "Till mitt sista andetag" som rörde alla till tårar, och sedan dess är Danny en god vän till Sofia och Carl Philip.

Molly Sandén och Danny Saucedo uppträder på prinsparets bröllop
Inte ett öga torrt!

Till Svensk Dam avslöjade Danny att han till och med ringt Sofia för att lura Carl Philip i prankprogrammet Ägd av Danny, men kuppen stoppades av hovet:

Annons

– Hon var skitsugen på att få busa med honom, men det gick inte.

Men Danny hänger inte läpp för det. Han väntar nämligen barn, och nu dimper hans lilla son ned vilken sekund som helst!

Danny Saucedos bebislycka – vilken sekund som helst

Danny väntar tillökning ihop med flickvännen Anna Eriksson, och han har avslöjat att det är en liten son som kommer till världen.

Han är som sagt aktuell i nästa års upplaga av Melodifesivalen, och när han närvarade vid pressträffen för någon vecka sedan konstaterade han att bebisen kan komma när som helst – nu är det alltså bara en tidsfråga!

Sofia, som är oerhört familjekär, längtar säkerligen efter att få träffa den lilla småttingen!

Sofia och Carl Philip står också Molly Sandén mycket nära, och hon fick också sitt första barn i år med pojkvännen David Larsson.

Molly Sandén och prinsparet

Foto: TT

Annons