Grattis på födelsedagen prinsessan Charlotte!

prinsessan Charlotte
Prins Williams och hertiginnan Catherines mellanbarn, prinsessan Charlotte, fyller 4 år idag. Vi gratulerar på födelsedagen och firar med nya bilder, tagna av mamma Kate!
Annons

Idag fyller den brittiska prinsessan Charlotte år och vi säger grattis! Hovet firar med nya fina bilder på den nu fyraåriga prinsessan, bilderna är som vanligt tagna av hennes mamma Kate och de är verkligen fina.

Annons

prinsessan Charlotte

prinsessan Charlotte

Det brittiska hovet har lagt ut dessa tre bilder som är tagna i trädgården vid Kensington Palace  samt vid deras hem i Norfolk under april månad.

Kate har tagit nya bilderna på Charlotte

Den lilla flickan som ny fyllt fyra år ses på två av fotografierna bära en skotskrutig kjol och en cardigan. På den tredje bilden det ha varit varmare utomhus och hon är klädd i en söt sommarklänning.

Klänningen prinsessan Charlotte bär kommer från Trotters och kallas för Betsy Dress skriver Hello som också talat med barnklädesföretaget som nu är överlyckliga över att prins William och Kate har valt en klänning just från dem. Man vet sedan gammalt att det som en liten prins eller prinsessa bär i forma av kläder eller skor på bilder snabbt blir storsäljare.

prinsessan Charlotte

Vi får också veta att den skotskrutiga kjolens som prinsessan Charlotte Elizabeth Diana Cambridge bär kommer från Amaia Kids, en affär för barnkläder i Chelsea.

Hertiginnan av Cambridge var själv ute och arbetade häromdagen, på Centre Of Exellence där man speciellt arbetar med barns mentala hälsa. Hon arbetade också på National Centre for Children and Families där hon bland annat träffade Anna som ni ser på bilden nedan.

kate

Just nu är herigparet William och Catherine väldigt aktiva, både när det kommer till antalet uppdrag och antalet uppdateringar på sociala medier. I veckan fick vi även en hälsning från hertigparet som firade sin åttaåriga bröllopsdag.

– Åtta år sedan idag, tack så mycket för era fina hälsningar till hertigen och hertiginnan av Cambridge på deras bröllopsdag, står det att läsa.

Foto: Hertiginnan Charlotte/Instagram

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Grattis på födelsedagen prinsessan Charlotte!”

 1. konsttanten skriver: 2 maj, 2019

  Fina tjej! Charlotte är en “kopia” av sin farmor drottning Elisabeth i dragen.


 2. Ina skriver: 2 maj, 2019

  Tillykke til Charlotte. Hun ligner både sin mor og far – hvilket jo ikke burde undre nogen.


 3. PernillaA skriver: 2 maj, 2019

  tycker att hon blir mer och mer lik Kate


 4. josefin skriver: 2 maj, 2019

  Ser ut att vara en rolig o livlig liten flicka.


 5. ancibergfeld skriver: 2 maj, 2019

  Charlotte jättehärlig 4 åring!

  Tänker på drottning Elisabeth varje
  Gång jag ser Charlotte.


 6. Beata skriver: 3 maj, 2019

  Finaste sessan och så lik farfarsmor!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar