Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Han påstås vara kung Charles hemliga son – oväntade avslöjandet

26 sep, 2022, 13:00 
Han påstår sig var kung Charles hemliga son – chockerande upptäckten
Foto: ITV/Shutterstock, TT

Camilla och kung Charles ska vara föräldrar till 56–åriga Simon Charles Dorante–Day...

Annons
7 saker du inte visste om hertiginnan CamillaBrand logo
7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla

Det är inte en hemlighet att brittiska kungafamiljen gång på gång har skakats om av skandaler. Det verkar som att avslöjanden aldrig tar slut ibland...

Den senaste skandalen är troligtvis de oenigheter som finns mellan prins Harry och resten av familjemedlemmarna. När det kom fram att Meghan och sonen Archie ska ha behandlats illa blev det mycket skriverier.

Sedan några år tillbaka är inte längre prins Harry och hans familj kungligheter eftersom de valde att lämna brittiska kungahuset.

Ska ha fått en son under 60–talet

Även kung Charles är en av parterna i en del skandalomsusade händelser. Det har väl inte undgått någon att hans affär med Camilla offentliggjordes. Charles blev därmed väldigt omskriven när han och prinsessan Diana skiljde sig.

Annons

En man i Australien gjorde att kungen blev omskriven ännu en gång. Han påstår sig vara Charles bortadopterade son.

Niobarnspappan Simon Charles Dorante-Day bor numera i Queensland i Australien, men han föddes i Portsmouth i Storbritannien den 5 april 1966.

Simon är övertygad om att han är Charles och Camillas son!

1966 var kung Charles 17 år och Camilla Shand, som hon hette då, var 18 – och hon ska enligt vad Simon Charles hävdar, ha ”försvunnit” under minst nio månader. Kung Charles ska vid samma tid ha skickats till Australien.

Simon säger att han adopterades bort när han var åtta månader gammal. Han kom då till paret Karen och David Day.

Kräver DNA–prov

På 1960-talet arbetade Simons adoptiv–morföräldrar Winifred och Ernest Bowlden båda två för drottning Elizabeth och prins Philip i ett av de kungliga hushållen. Hans adoptivmormor ska också flera gånger ha sagt att han är son till Charles och Camilla.

Simon ska hela fyra gånger skickat in en begäran till Australiens högsta domstol. Han kräver att kungligheterna Charles och Camilla ska göra ett DNA–prov.

Ännu har kungligheterna inte kommenterat saken!

Foto: ITV/Shutterstock, TT

Annons