Händelsen med Chris och Nicolas väcker uppmärksamhet utomlands

22 jan, 2022, 09:00 

Chris O'Neill har väckt reaktioner med sin papparoll, och det har nått utanför Sveriges gränser.

Annons
Lyssna! Chris O'Neill avslöjar Adriennes hemliga smeknamn
Lyssna! Chris O'Neill avslöjar Adriennes hemliga smeknamn

I somras fick Madeleine äntligen uppfylla drömmen om en sommar i Sverige för barnen, efter ett års paus från att resa på grund av pandemin. Hon och Chris spenderade några härliga veckor på Öland och i Stockholm, då barnen fick leka med sina kusiner och Madeleine fick en chans att träffa alla sina vänner och så självklart resten av familjen.

På Solliden tog kungen i somras initiativ till en serie konserter som kallades för Solliden Sessions, där hela kungafamiljen i omgångar var med och njöt av härlig musik och feststämning.

När Lena Philipson uppträdde var Madeleine där tillsammans med Chris, Leonore och Nicolas. Medan Leonore sprang och dansade tillsammans med kusinen Estelle diggade Madeleine loss i den bakre raden av stolarna. Vi kunde se Chris på plats men han tycktes inte fångas av samma stämning för han satt kvar på sin stol under framträdandet.

Annons

Chris O'Neill uppmärksammas utomlands

Daily Mail var först med att uppmärksamma anledningen. Lille Nicolas, som bara är sex år gammal, hade somnat och låg med huvudet i pappas knä. Såklart var det ju omöjligt för Chris att ställa sig upp och störa den lille som var trött, och vilade sig mitt under pågående musikfest.

Senaste Sverigevistelsen för familjen var som bekant över jul och nyår, då Madeleine fick det ärofyllda uppdraget att ta emot årets julgranar till slottet, precis enligt traditionen.

Det blev dock en nervös avslutning på vistelsen.

Kungen och drottning Silvia testade positivt för covid-19, och senare även Victoria och Daniel vilket hade sätta käppar i hjulet för prinsessfamiljen som spenderade en hel del tid med familjen över helgerna.

Annons

För komma in i staterna krävs både vaccinpass och negativt test, därför uppstod självklart frågan – kommer de kunna åka hem som planerat, eller måste de stanna i Sverige?

Det kom aldrig några rapporter om smitta för Madeleine och Chris, tur för dem!

Annons