Hånet mot Chris O'Neill i TV4 – blir utskrattad i direktsändning

20 jan, 2023, 12:00 

Chris O'Neill fick sig en gliring – mitt i Nyhetsmorgon-sändningen.

Annons

Chris O'Neill flyr gärna undan rampljuset i lyxiga Florida, men helt hemlig kommer han nog aldrig lyckats bli. Trots att han oerhört sällan ställer upp på intervjuer förblir han aktuell, han är ju trots allt gift med en prinsessa.

När det under fredagsmorgonen pratades kungligheter i Nyhetsmorgon fick han sig plötsligt en liten känga – i direktsändning!

Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3
Daniel stoppas • Stora förändringen för Sofia • Kungliga bröllopet hotat – 3 kungliga snackisar från vecka 3

Glädjande nyheterna till Victoria

Det verkar råda fullständig kunglig yra runt om i landet, och det är inte konstigt. Det är ju kung Carl Gustaf – och hela kungafamiljens, stora år! Kungens 50 år på tronen kommer hela året firas med pompa och ståt, och inleds redan ikväll med glammig Sverigemiddag på Slottet.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Inför feståret har flera Novus-undersökningar gjort på uppdrag av TV4 Nyheterna för att ta tempen på svenska folkets syn på kungahuset, och hittills har siffrorna varit glädjande för kungafamiljen.

Hela 71% vill att monarkin ska vara kvar, och nästintill lika många tycker att kungahuset representerar Sverige bra. Nu kommer resultatet från en ny frågeställning, nämligen vem i kungafamiljen svenska folket helst vill ta en fika med.

Steffos ord om Chris O'Neill i Nyhetsmorgon

Det blev en jordskredsseger för kronprinsessan Victoria som fick hela 42% av rösterna, medan drottning Silvia hamnar i botten med ynka 4%, enligt TV4:s undersökning. När detta diskuterades i Nyhetsmorgon fick självklart Steffo Törnquist och Sofia Geite svara på frågan, och Steffos svar möttes av höga skratt...

Matilda Boza väljer kungen, Steffo väljer Carl Philip, meterologen bestämmer för sig för Victoria, som också Sofia Geite hade tänkt.

Annons

– Men då tar jag prins Daniel då.

– Nu tycker jag lite synd om Madde…

– Jag kan ta Madde, svarar Steffo då och fortsätter:

– Får man välja Chris? och brister ut i ett skratt, och Matilda kan inte heller hålla sig för skratt – av oklar anledning.

Matilda Boza skrattar i Nyhetsmorgon
Steffos val får Matilda Boza att vika sig av skratt!

– Då tar jag Chris… Det verkar kul… Säger Steffo lurigt.

Men han verkar inte imponerad av frågan i sig.

– Vilken konstig undersökning för övrigt.

Sofia Geite och Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon
Steffo roades gott av tanken på en fika med Chris O'Neill.

Foto: TV4/TT

Annons
Annons