Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här bekräftar Madeleine det alla misstänker – när hon kommer gåendes längs Floridas gator

16 feb, 2024, 05:00 
Prinsessan Madeleine
För över tio år sedan lämnade Madeleine Sverige för att starta upp ett nytt liv utomlands, mer i skymundan – och nu bekräftar hon misstankarna.
Annons
Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

I samma sekund som Madeleine föddes var hennes öde bestämt – hon är en prinsessa, vilket präglar varje del av hennes liv.

Något som inte alltid gått ihop med prinsessans själverkända blyghet, så att hon också rört sig långt ifrån strålkastarljuset i Stockholm är inte konstigt.

Här, på Floridas gator, kan prinsessan pusta ut och röra sig mer fritt. Och på de nya exklusiva bilderna bekräftar hon misstankarna.

Nya bilden på Madeleine visar sanningen

För sex år sedan flyttade prinsessfamiljen till solstaten vilket innebar en helt ny vardag, omgivna av palmer och sandstränder.

Ett enklare liv har Madeleine erkänt. Som hon sa i sin omtalade Mama-intervju:

– Här är det bara på med shorts och t-shirt, på det sättet är det väldigt enkelt, livet är lite enklare när det är ett varmt klimat.

Annons

Ja, det har inte rått några tvivel om att Madeleine trivs som fisken i vattnet i Florida. År efter år har bilder trillat in som visar hur hon kravlöst saxar runt i Miami, nästan som att hon inte vore en av Sveriges kändaste personer.

Och nu bekräftas misstankarna igen. På bilder exklusiva för Svensk Dam ser vi Madeleine strutta ner för trendiga The Grove, redo att luncha med de närmaste väninnorna:

Prinsessan Madeleine går på en parkeringsplats i Florida
Så här trivs prinsessan Madeleine som allra bäst.CGMIA

Precis så här, när Madeleine får smälta in bland folkmyller på stora gator, trivs hon som allra bäst. Samtidigt har prinsessan nyligen gjort en avvägning – trots att hon föredrar det mer anonyma livet kommer flyttlasset gå till Sverige.

– Det är ett beslut som prinsessan Madeleine och herr Chris O’Neill fattat tillsammans. De ser i fram emot den här flytten och att barnen ska vara bosatta i Sverige med allt vad det innebär, kunde hovets informationschef Margareta Thorgren bekräfta för Svensk Damtidning våren 2023.

Prinsessfamiljens Sverige-flytt

Från början var planen att prinsessfamiljen skulle flytta till Sverige redan förra sommaren men att rycka upp rötter och etablera sig i ett nytt (om än för Madeleine väldigt bekant) land är inte en lätt sak.

Så flytten har skjutis upp. Hovet har nöjt sig med att säga att den kommer äga rum någon gång under 2024. Innan det får Madeleine fortsätta njuta av Miami och allt som staden kommer med.

Foto: TT

Annons