Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här smugglas Ewa Westling in på prins Daniels fest på slottet – i största hemlighet

13 nov, 2023, 19:00 
Prins Daniel hade en stor 50-års fest på slottet. Då fångas hans mamma Ewa Westling på bild – när hon smugglas in på slottet.
Annons

I helgen slogs klackarna i taket på kungliga slottet. Den försenade 50-års festen för prins Daniel ägde äntligen rum – och uppslutningen var minst sagt glamourös.

Gästerna poserade glatt för kamerorna utanför slottet. Men inte Ewa Westling. Prinsens mamma smugglades in på slottet i största hemlighet – och vi har bilderna.

Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!Brand logo
Sanningen om drottning Silvias och Ewa Westlings relation!

Kändisgästerna på prins Daniels stora fest

Det var 200 gäster som firade prinsens födelsedag i efterskott, och den var av privat karaktär. Det innebär att det som hände inne på slottet stannar där – och av partybelysningen att döma såg det ut att vara fullt ös.

Annons

På gästlistan fanns höjdare som kungavännerna Andrea Brodin och Cedric Notz, Madeleines bästa väninna "Lussan" och HM:s Karl-Johan Persson med fru Leonie.

Dessutom var det kändistätt. Solsidans Felix Herngren dök upp med hustrun, och så även Joakim Berg från Kent. Självklart var också Carolina Klüft på plats, som ju jobbar med prins Daniel och kronprinsessans Generation pep.

Carolina Kluft och maken Patrik
Carolina är både vän och kollega till kronprinsessparet.

Ewa Westling insmugglad på prins Daniels fest – se bilden

Men en privat födelsedagsfest innebär ju såklart också att vänner och familj från Ockelbo fick partaja på slottet! Daniels kusin Andreas Westling med sin fru Amanda poserade glatt för kamerorna – men resten av Ockelbo-gänget flög under radarn.

Annons

Svensk Damtidning har bilder på när huvudpersonens mamma, Ewa Westling, smugglades in på slottet i en mörk bil i största hemlighet.

Ewa Westling i en mörk bil som smugglas in på slottet.
Tittar man noga ser man Ewa och den mörka pagen i bilen.

Att Ewa tog den anonyma vägen in är inte särskilt förvånande. Hela Ockelbo-ligan håller ju sig gärna långt bort från kamerablixtar och pressen. Dessutom finns det ju en pakt där borta, att man ligger lågt när det kommer till kungligheterna. På så vis har Ockelbo blivit en fristad för kronprinsessfamiljen.

– Man gör inte så stort väsen om man skulle råka möta dem på torget eller något sådant. Man beter sig som att de är vilka vanliga människor som helst, har Yngve Gunnarsson från Ockelbo hembygdsförening tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Foto: TT/Magnus Lejhall

Annons