Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hårda slaget mot drottning Elizabeth – prins Harry avslöjar allt

04 mar, 2022, 13:24 

191 miljoner kronor. Så mycket har prins Harry fått för att sälja ut drottning Elizabeth – och nu vågar han inte längre möta henne.

Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Prins Harry har fått 191 miljoner svenska kronor av bokförlaget Penguin Random House för att avslöja kungafamiljens mörkaste hemligheter – om lögnerna, otroheten, tårarna och dödsfallen. Och sin egen avsky mot Camilla.

Prins Harrys explosiva bok är en kunglig bomb och den kommer explodera i höst.

Tillsammans med sin spökskrivare, den Pulitzer-belönade John Joseph Moehringer, ska 37-årige prins Harry nu berätta sanningen en gång för alla, och hans memoarer väntas skaka den brittiska monarkin i grunden.

Annons

Prins Harrys bok – avslöjar allt

– Prins Harrys bok kommer att göra ont. Han vet att han måste leverera, för att rättfärdiga alla de där miljoner som han har fått betalt för att göra den. The worst is yet to come, konstaterar den brittiske hovexperten Tom Bower.

Prins Harry, Meghan Markle – och drottningen.

Men hur ska prins Harry då agera när han möter kungafamiljen?

Den 29 mars hålls tacksägelsegudstjänsten i Westminster Abbey i London för prins Harrys farfar prins Philip, som lämnade jordelivet den 9 april förra året och lämnade drottning Elizabeth ensam efter 73 års äktenskap.

Annons

Prins Harry kom aldrig hem för att ta farväl medan prins Philip levde. Däremot flög han in under några intensiva timmar för att vara med vid begravningen. Och avslöjade efteråt att han hade varit rädd för att möta sin farmor.

Och nu sitter han alltså i samma rävsax igen. Det är upp till bevis om bara 25 dagar.

Den här gången kan det dock bli sju resor värre.

Tom Bower är säker på sin sak: Prins Harry kommer inte till prins Philips minnesgudstjänst, på grund av de knivar som han stuckit i drottningen genom att berätta sin historia.

Foto: TT.

Annons