Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Harry avslöjar: Vill försonas med pappa och brorsan "Hoppas..."

Harry, Prins William

Foto: TT

Harry övergav familjen för mer än två år sedan – nu hoppas han att kung Charles och William är beredda att försonas.

Så har du aldrig sett Victoria förut • Privata orden till Madeleine • Smällen mot Margrethe – 3 snackisar från vecka 47!
0:28

Efter reklamen: Så har du aldrig sett Victoria förut • Privata orden till Madeleine • Smällen mot Margrethe – 3 snackisar från vecka 47!

(0:28)

Slå på ljud

Harry gjorde valet att avlägsna sig från sin kungliga familj under 2020. Anledningen var att hans fru Meghans säkerhet var mycket hotad under sina år som en medlem av kungahuset.

Pressen och paparazzis var närvarande konstant och det tog stryk på paret. Hur pressen rapporterade om Meghan var också något som störde paret, detta enligt deras egna dokumentärserie på Netflix.

När Meghan och Harry inte kunde försäkra deras barns eller sin egna säkerhet beslutade de sig för att flytta till en ort utanför Los Angeles med barnen Archie och Lilibet. De meddelade också att de inte skulle utföra kungliga uppdrag.

Beslutet mottogs mindre bra. En konflikt startade mellan bröderna Harry och William och Harrys relation till pappa kung Charles blev också ansträngd.

Drottning Elizabeth gav Meghan och Harry en betänketid på ett år från beslutet att avstå från kungliga uppdrag togs, sen fick drottningen nog och fråntog parets kungliga titlar.

Harry startade då ett liv som han aldrig haft tidigare – Han var inte längre prins av Storbrittanien.

Chockbeskedet: Meghan ljög om förlovningen med Harry

Vill försonas efter konflikterna: Hoppas att det ska förstå

"Meghan & Harry", dokumentären som hade premiär i onsdags, har sågats av många.

Prins Harry ska däremot enligt källor vara ”överförtjust” med hur han och frun Meghan framställs i parets Netflix-serie.

– Han ångrar inget, säger källan till Mirror.

Parets avsikt när de beslutade att spela in dokumentären var att de vill berätta sin sida av historien. En historia som skiljer sig från brittiska kungfamiljens.

Harry vill dock understryka att han välkomnar en återförening med sina familjemedlemmar. Kärleken till familjen är fortfarande stor.

– De hoppas att serien kan leda till en större förståelse från kung Charles, prins William och prinsessan Kate om hur Harry och Meghan känner kring sina upplevelser i England. Harry hoppas fortfarande på en försoning. Han älskar sin pappa och sin bror, säger källan till tidningen.

Fortsättning följer...

Kris! Charles och William om attacken – förbereder inför det värsta

Foto: TT