Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kris! Charles och William om attacken – förbereder inför det värsta

08 dec, 2022, 07:51 
Kung Charles, Prins William

Prinsen och kungen förbereder inför det värsta när omdiskuterade dagen stundar – nu ska berättelser bakom kungliga väggar komma fram...

Annons
Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!Brand logo
Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!

Kung Charles och prins William ska enligt en källa till Mirror vara beredda för en klar attack!

När Meghan och Harrys dokumentär får sin premiär idag, 8 december, sitter kungligheterna redo för att kunna möta den tänkbara kritiken de kan motta.

Det är inte en hemlighet att det är lite oenligheter inom familjen. Under 2020 träffade Harry och Meghan Oprah för en exklusiv intervju om sin tid som kungligheter och efterskalvet blev märkbart.

Paret bestämde sig för att lämna brittiska kungafamiljen.

Drottning Elizabeth gav paret ett år att fundera på sitt beslut att distansera sig, men 2021 förlorade de sina kungliga titlar och åtaganden.

Sedan ett par år tillbaka bor de utanför Los Angeles, USA tillsammans med de två barnen Archie, 3 och Lilibet, 1.

Annons

Hovet kommer agera vid attack

Det ska finnas en överenskommelse mellan far och son. Alla anklagelser mot kungahuset ska bemötas direkt. Det är Charles och William eniga om.

– Om något i dokumentären behöver bemötas så kan ni känna er säkra på att det svaret kommer lika resolut som snabbt, säger källan till Mirror.

Då svarar Kung Charles på kritiken

Vi kan inte förvänta oss att brittiska hovet kommer med ett utlåtande allt för hastigt.

De ska enligt källor vänta tills de har sett hela dokumentären. Imorgon, torsdag, kommer andra halvan av avsnitten. Först då kommer de bemöta tänkbar kritik.

– Men det finns en känsla att det är mycket väsen för ingenting från Harry och Meghan och att det inte finns mycket mer att säga. Men förberedelser görs inför alla tänkbara scenarion, särskilt om det kommer ogrundade anklagelser, säger källan.

Vägrar att titta på Harry och Meghans dokumentär

Visste du?

Kate och William vägrar att titta Harry och Meghans dokumentär. De lägger istället all sin tillit i medhjälpares händer.

Det finns däremot ingen plan att dra fram stridsyxan. Det är med tystnad och stillhet som kungahuset planerar att agera efter seriens premiär.

– Om det förekommer felaktigheter är det bara rätt att de korrigeras. Och de trailers som släppts innehöll några påfallande felaktigheter vilket inte bådar gott för serien. Men planen är att tiga still och bara fortsätta som vanligt, säger källan.

Kate och William kommer inte titta på dokumentärserien som har premiär idag

Foto: TT

Annons