Harry och Meghan flyr i panik från Kanada – där är de nu: "Chockade och bedrövade"

Harry och Meghan flyr i panik från Kanada – där är de nu: "Chockade och bedrövade"

Meghan Markle och prins Harry är inte kvar i Kanada.Paret flydde i panik – innan landet skulle sättas i coronakarantän.
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry kom tillbaka från sina sista kungliga uppdrag i Storbritannien och isolerade sig i sin lyxherrgård på Vancouver Island. Den ursprungliga planen verkade vara att rida ut coronavirusets härjningar där.

– Alla i deras personal, personerna som köper mat och går ärenden, måste bära gummihandskar hela tiden och följa strikta hygienregler. Bara ett fåtal får prata med henne, Harry och Archie, har en källa med insyn sagt till Daily Mail.

Coronavirus: Meghan Markle och prins Harry flyr Kanada

Meghan och prins Harry

Meghan och prins Harry har lämnat Kanada.

Men isoleringen på Vancouver Island var bara ett tillfälligt stopp. Enligt The Sun har Meghan och Harry i all hemlighet flytt till Los Angeles. De passade på att försvinna från Kanada innan landet försattes i fullständig coronakarantän.

– Harry och Meghan har lämnat Kanada för gott. Gränserna stängdes och flygen ställdes in. De var tvungna att komma därifrån, säger en källa med insyn till The Sun.

– De insåg att Kanada inte skulle fungera av en rad olika skäl och de vill vara baserade i Los Angeles.

Det har sagts tidigare att Harry och Meghan har spanat in ett riktigt maffigt lyxhus i Los Angeles-kvarteret Serra Retreat. Villan är ligger på 1138 kvadrat, rymmer 8 sovrum och 10 badrum och ska kosta närmare 100 miljoner svenska kronor. Serra Retreat ligger i den mest privata och insynsskyddade delen av Malibu.

Hovets reaktion: “Vi är chockade och bedrövade”

Men trots att Harry och Meghan lär njuta av sitt nya liv, så har nyheten inte fallit i god jord hos det brittiska hovet.

– Vi är chockade och bedrövade. Landet går igenom ett trauma för tillfället. De har ett fantastiskt hus i Windsor där de kunde ha sin hemvist. Det är bara ett stenkast bort från där drottningen och prins Philip har isolerat sig, säger The Suns källa inom hovet.

– Det här var en möjlighet för dem att sätta landet före sina egna intressen. Kalifornien kommer inte att försvinna.

 

LÄS OCKSÅ: Drottningens hämnd på Meghan – nu är den ett faktum