Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harry och Meghan kommer bo isär: ”Hamnat i strid efter tufft år”

19 jul, 2023, 10:00 
Samuel Björn
Meghan Markle och prins Harry
i vintras släppte paret den omsusade Netflix-dokumentären Harry & Meghan.

Nu uttalar sig källorna om relationen mellan paret.

Annons
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”Brand logo
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”

Det har varit en omsusad senaste tid för prins Harry och hertiginnan Meghan. Paret har varit i löpelden fler gånger än man kan räkna sen de träffades och nu är det dags igen, med rykten om att paret ska gå skilda vägar.

Mycket omsusade uttalanden

Våren 2021 så ställde Meghan och Harry upp på en lång exklusiv intervju med Oprah. Intervjun ledde till ramaskri då Meghan bland annat anklagade kungahuset för rasistiska uttalanden kring hennes, då ofödda son, Archie samt anklagades Harrys familj för att stoppa den stora filmstjärnan från att söka hjälp mot hennes självmordstankar.

Prins Harry och Oprah
Prins Harry tillsammans med Oprah under intervjun.

Relationen mellan paret och resten av kungahuset blev efter intervjun väldigt sval, och har inte återhämtat sig än.

Annons

I vintras släppte kungaparet Netflix-dokumentären Harry & Meghan samtidigt som prins Harry släppte den självbiografiska boken Spare. I både dokumentären och boken berättar Harry och Meghan om sin relation med kungahuset och gör ännu fler uttalanden som svartmålar prins Harrys familj.

Prins Harry
Prins Harrys självbiografi Spare slog ner som en bomb när den släpptes nu i vintras.

I slutet av juni kunde Svensk Damtidning bekräfta att paret helt och hållet flyttat ut ur sitt hem i Storbritannien, Frogmore Cottage. Med detta lämnade man bakom sig det sin sista fysiska koppling till landet. Detta blev paret tvungna att göra efter att kung Charles valde att ta ifrån paret huset och istället ge det till 63-åriga prins Andrew.

"Gjort deras liv till ett helvete"

På senaste tiden verkar även relationen mellan paret själv blivit kyligare, om man ska tro på rykten från brittiska medier.

Annons

Journalisten och författaren Petronella Whyatt berättar för The Sun att sprickan redan hade uppstått när de tidigare i somras firade sin femte bröllopsdag, isär.

– Vänner till mig som bor nära dem träffar ständigt Meghan på fester under dagen. Det verkar som att hon lämnar Harry hemma, säger journalisten till tidningen.

Tidningen Page Six avslöjade nyligen att prins Harry planerar att åka till sydafrika för inspelningen av en ny Netflix-dokumentär... Utan Meghan.

Detta har spett på ryktena kring en potentiell skilsmässa mellan Harry och Meghan och nu har även den amerikanska kändisbloggaren Perez Hilton uttalat sig om ryktena som omsusar paret.

"De sägs leva separat efter att ha hamnat i strid med varandra efter ett tufft år", skriver skvallerbloggaren på sin Instagram.

Han berättar även om en källa som sagt att det ska det vara en kombination av misslyckade affärsuppgörelser, offentliga förnedringar och det ständiga bråket med prinsens släktingar som har orsakat de växande problemen i deras relation.

– Den här stressen i kombination med deras känslomässiga problem har nog gjort deras liv till ett helvete. Att ta tid isär på olika kontinenter kommer förhoppningsvis att hjälpa dem att ta reda på vad de behöver för att gå vidare, sa källan, enligt Perez Hilton.

Annons