Harry och Meghan köper nytt lyxhus i Santa Barbara

Harry och Meghan har köpt hus i Santa Barbara.

Harry och Meghan hyrde en gigantisk villa i bergen ovanför Beverly Hills i somras, men var enligt uppgift missnöjda med boendet och har nu köpt ett eget lyxhus.

Prins Harry, Meghan och sonen Archie hyrde under sommaren en mångmiljonvilla i bergen ovanför Beverly Hills. I det gated community-området Beverly Ridge Estates har de bott på hela 2000 kvadratmeter och delar på 12 badrum. Enligt Us Weekly flyttade dessutom Meghans mamma Doria Ragland in för att komma närmre sitt barnbarn.

Lyxvillan inte Harrys “stil”

Men allt har inte varit frid och fröjd i villan. Bland annat har paret haft stora problem med paparazzis och i juli lämnade paret gemensamt in en stämningsansökan mot paparazzis som har flugit över huset med både drönare och helikopter för att ta privata bilder på sonen Archie. Källor har även gjort gällande att den enorma villan inte har varit Harrys stil, som ska föredra en mer ombonad och intim känsla när det gäller hus, och nu har de sökt sig vidare.

Har köpt en lyxvilla i Santa Barbara

I hemlighet har paret köpt en exklusiv villa i Santa Barbara. Staden är känd för sina många exklusiva hus och i området bor kändisar som Oprah Winfrey och Ellen DeGeneres.

Huset ska vara det första som de båda någonsin har ägt på egen hand och här hoppas de kunna skapa den privata tillvaro som de har längtat så mycket efter. Paret ska ha en långsiktig plan med sitt nuvarande boende och hoppas att Archie ska kunna umgås med kompisar i sin egen ålder i området så småningom.

Här är ett par bilder på boendet:

https://twitter.com/RoyalHomesStyle/status/1293716274875207681

“Hertigen och hertiginnan av Sussex flyttade till sitt hem i juli i år. De har anpassat sig till den privata tillvaron i området och hoppas att det kommer att respekteras för grannarnas skull, men även för familjens skull”, säger en talesperson till paret enligt Daily Mail.

Foto: TT

Läs mer: 

Sprickan mellan Harry och William – efter mamma Dianas död

Meghan trotsar Elizabeth – trots tydliga regeln

Williams TVÅ ord om Meghan – som fick Harry att se rött