Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harry och Meghan firade jul i Kanada – visar äntligen upp Archie

29 dec, 2019, 15:00 
AvEmma Sanderberg
Harry och Meghan har firat jul tillsammans med kungafamiljen de senaste två åren, så i år kände de båda att det var dags att åka hem till Meghans mamma!
Annons

Nästan hela den brittiska kungafamiljen firade jul tillsammans med drottning Elizabeth i Sandringham, precis som de brukar. Men tre familjemedlemmar saknades vid julbordet. Harry och Meghan valde att fira sonen Archies första jul på andra sidan Atlanten.

Harrys och Meghans paus från offentligheten

Familjen begav sig mot USA redan i mitten av november för att fira Thanksgiving med Meghans mamma, Doria Ragland, som fortfarande bor kvar i Meghans hemland. Det var efter Harrys och Meghans resa till Afrika tidigare i höstas som paret meddelade att de skulle ta en sex veckors paus för att vila upp sig efter all press som 2019 inneburit för dem.

Harry och Meghan

Större delen av pausen skulle de tillbringa i just USA, både för att träffa Meghans familj och vänner och vila upp sig, men också för att leta efter ett potentiellt boende i landet. Enligt uppgifter till brittiska tidningar planerar hertigparet att delvis i USA och delvis i England framöver.

Annons

Men var firade Harry, Meghan och Archie jul? Nu vet vi att de, tillsammans med Doria Ragland, flög till Kanada strax innan jul. Slutdestinationen blev vackra Vancouver Island, som är ett populärt semestermål bland kändisar. Meghan har tidigare bott i området när hon spelade in dramaserien Suits.

Harry och Meghan vandrade i nationalparken

Flera källor har sett Harry och Meghan vandra i Horth Hill Regional Park på Vancouver Island samt på en joggingtur i grannsamhället North Saanich. En kväll kring jul sågs paret på lyxrestaurangen Deep Cove Chalet som ligger precis vid vattnet.

Archie julkort

Harry och Meghan passade självklart på att hälsa sina följare på Instagram god jul, men julhälsningen som alla talar om är snarare den som skickades ut som julkort. På julkortet sitter hela familjen framför en pampig julgran och Archie tittar fram precis vid kameralinsen med en finurlig min och Harry och Meghan skrattar i bakgrunden. Så härlig bild!

Foto: TT

Annons