Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harrys kärleksfulla blinkning till mamma Diana!

10 maj, 2019, 10:00 
AvEmma Sanderberg
Oavsett om det är officellt uppdrag, privata resor, offentliggörandet av hans och Meghans förlovning eller första gången han visar upp sin son. Harrys symbol för mamma Diana finns alltid med honom.
Annons

Många av oss har kvar något som påminner oss om de som lämnat vår sida. Det kan vara ett smycke som man ärvt ifrån mamma, en tavla som farfar alltid hade på väggen eller en filt som moster stickade till en. Det är något speciellt med vissa materiella ting som går kopplas till de vi älskar som gått bort. Detta gäller även för prins Harry. Han har nämligen ett svartbrunt armband som han har burit överallt i snart 22 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här syns Harry med armbandet år 2002.
Här syns Harry med armbandet år 2002.

Armbandet ska Harry ha köpt på en av hans resor till Afrika, kort efter att hans mamma Diana gick bort i augusti 1997. Den specifika resan var Harrys första till Afrika och han åkte dit tillsammans med prins Charles och prins William. Harry har berättat att hans pappa sa till dem strax efter Dianas begravning att packa väskorna och åka iväg för att komma bort från allt ett tag.

Annons
Harry, 2004, med det speciella armbandet. Vid tillfället bar han ganska många armband.
Harry, 2004, med det speciella armbandet. Vid tillfället bar han ganska många armband.

Sedan dess har Harry haft ett starkt band till Afrika och har besökt många olika länder på kontinenten både officiellt och privat. Sedan Harry och Meghan blev ett par har de besökt Afrika många gånger sedan de blev ett par.

Kärleksarmbandet

Ett annat armband som också uppmärksammats runt Harryas handled är ett som Meghan också har ett liknande av och som ska symbolisera ett kärleken de emellan. Även dessa armband ska de ha köpt på en av sina resor till Afrika.

På bilden har Harry både armbandet som symboliserar hans mamma och armbandet han delar med Meghan.
På bilden har Harry både armbandet som symboliserar hans mamma och armbandet han delar med Meghan.

När Harry och Meghan visade upp sin son Archie Harrison så var armbandet självklart också med. Det måste kännas extra jobbigt för Harry att vara utan sin mamma nu när han själv har fått barn, och armbandet blir en symbol för att hon alltid finns med honom.

Harry med sin mamma Diana.
Harry med sin mamma Diana.

 

Läs mer

Foto: TT

Annons