Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Harrys relation med modell-prinsessan – nu kommer sanningen fram: "Har fallit pladask"

13 aug, 2023, 11:00 
Felicia Plåt
Meghan Harry Olympia
Harry och Meghan gifte sig 2018. Foto: TT

Harry sägs ha varit i ett förhållande med den dansk-grekiska prinsessan Olympia.

Annons

Runt om i världen finns det en mängd olika kungligheter och människor som kan kalla sig prins eller prinsessa, ja om de tillhör ett kungahus såklart. Men det finns en familj som fortfarande har kungliga titlar utan att landet har någon monarki, nämligen den grekiska kungafamiljen.

Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”Brand logo
Prins Harry utfryst inför alla: ”Hjärtskärande”

Modell-prinsessan

1973 avskaffades monarkin i Grekland men man bestämde att den grekiska kungafamiljen fortfarande behöll sina titlar. Vilket även har lett till att de fortfarande står i rampljuset. En som det har skrivit mycket om på senaste tiden är prinsessan Maria-Olympia, 27, som även är kallad Olympia.

Det dansk-grekiska prinsessan har blivit en person mångas blickar faller på då hon har börjat växa mer och mer inom modebranschen. Likt en annan dansk kunglighet, greve Nikolai, son till prins Joachim av Danmark.

Annons

Olympias relation till brittiska kungahuset

Olympia föddes i New York men familjen flyttade sedan till London där prinsessan och hennes syskon växte upp. Familjen har även en väldigt bra relation till det brittiska kungahuset, då kung Charles är Olympias gudfar.

Den 27 åriga prinsessan har jobbat som professionell modell sedan hon var 17 år och hon har jobbat för märken som Dior, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton och Michael Kors.

Livet som både prinsessa och modell har lett till att hon lever i lyx och flärd. Hon har bott i en lägenhet i SoHo för prislappen på cirka 90 000 kronor i månaden skriver Se och Hör Norge.

Olympia
Olympia har varit modell för stora modeföretag.

Förutom att Charles är henne gudfar har det även florerat ett rykte om att hon har haft en väldigt nära relation till en annan brittisk kunglighet, nämligen prins Harry.

Annons

Relationen med prins Harry

Innan Harry träffade sin stora kärlek Meghan Markle fanns det ett rykte om att prinsen skulle ha ett öga för Olympia. Under den tiden ska Olympia ha varit 19 och Harry 31 och enligt den australiensiska tidningen New Idea ska det ha varit Harrys kusin Beatrice som introducerade dem.

Enligt en källa ska paret ha haft ett seriöst förhållande och de ska ha planerat en skidsemester till Schweiz ihop.

– Harry har fallit pladask för Maria-Olympia. Han är helt hänförd, ska källan ha sagt.

Men det brittiska kungahuset dementerade dessa rykten snabbt.

– Det är nonsens. Det är inte det minsta sant, sa en kunglig källa till tidningen Hello!.

Idag bor prinsessan i Notting Hill i London och har sedan 2021 varit i ett förhållande med miljardärsarvingen Peregrine Pearson, 28.

Annons