Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga detaljen i nya bilden på Madeleine

28 jan, 2019, 14:15 
Annie-Li Eriksson
Prinsessan Madeleine
I samband med prinsessan Madeleines bokrelease har hon dessutom delat med sig av en nya bild!
Annons

Från prinsessa till barnboksförfattare! I dag debuterar prinsessan Madeleine med Stella och hemligheten som är skriven med Karini Gustafson-Teixiera och Marie Oskarsson. Den ges ut av Bonnier Carlsen i samarbete med drottning Silvias barnrättsorganisation World Childhood Foundation som firar 20 år i år. Den handlar om integritet, självkänsla och förtroenden och kommer att ges ut i juni.  I samband med lanseringen delar Madeleine med sig av en ny fantastik bild som är fotograferad av Charles Lidbom.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine.

I utsläppt hår och med en självsäker blick tittar Madeleine rakt in i kameran. Hon bär en midnattsblå blus och är naturligt sminkad med endast lite mascara, foundation och rouge. Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovet som berättar mer om det nya bilden.

Annons

– Det är en bild som är tagen här i Stockholm under julledigheten, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren.

Speciella detaljen

Det är ingen slump att prinsessan valt att bära ett par guldiga små stjärnörhängen till just denna fotografering. Stjärna på latin är ju “stella”, vilket också är namnet på huvudpersonen i hennes nya barnbok Stella och hemligheten.

Madeleines örhänge.
De små stjärnorna i öronen har en symbolisk betydelse.

Örhängena är från Ebba Brahe som prinsessvännen Charlotte Ramel står bakom. Madeleine har ofta setts bära Charlottes vackra smycken och hon har tidigare designat en smyckekollektion till förmån för Childhood i syfte att skapa medvetenhet kring barnrättsfrågor och specifikt Childhoods initiativ #EyesWideOpen.

Läs mer:

Foto: Charles Lidbom/Bonnier och TT

Annons