Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga telefonsamtalet avslöjar – därför syntes Harry och Will plötsligt tillsammans igen

11 sep, 2022, 07:00 
Nu avslöjar källor varför bröderna plötsligt återförenades.
Annons
Unika filmerna visar: Så var drottning Elizabeths livBrand logo
Unika filmerna visar: Så var drottning Elizabeths liv

Hela Storbritannien sörjer sin älskade drottning Elizabeth som 96 år gammal avled i sin sommarresidens Balmoral slott. Hon sörjs också djupt av sina närmsta, som förlorat en mamma, farmor, och omtyckt släkting.

Barnbarnen Harry och Will syntes tillsammans – för första gången på länge, för att sörja och minnas sin älskade farmor. Vid sin sida hade de även sina respektive, Meghan och Kate, en kvartett vi inte sett sedan 2020. Nu avslöjar anledningen bakom återföreningen.

Inte setts tillsammans på länge

Kungliga fans över hela världen blev rejält chockade när de nåddes av bilder på den osannolika återföreningen vid Windsor Castle. Det är ingen hemlighet att relationen bröderna sinsemellan inte varit den bästa, och det var runt ett år sedan sen vi såg dem tillsammans senast.

De båda befann sig i London under drottning Elizabeths jubileumsfirande i somras, men det dök upp så gott som inga bilder på bröderna tillsammans. Men kungliga experter hoppades att deras farmors dystra bortgång skulle vara vändningen för det som har beskrivits som ett brödrakrig.

Annons

– Jag tror att det finns all anledning att hoppas att det här förhoppningsvis kommer att bli utlösandet av någon form av försoning mellan dessa två bröder,, säger Vanity Fairs kungliga expert Katie Nicholl till sajten ET.

Prins William och prins Harry
En stark bild på de två bröderna i sorg.

Hemliga samtalet till Harry

Och visst hade hon rätt. Under lördagen klev William, Harry, Kate och Meghan alla ut ur samma bil, klädda i svart och mötte folket. Syftet med mötet var att titta på de blommor och meddelanden som lämnats vid slottet efter drottningens död, och efteråt hälsade de på sörjande britter som väntat utanför slottet.

Annons

Det var som sagt första gången gänget, som ofta kallas "The fab four", syntes tillsammans på två år. Sorgen skulle alltså föra bröderna samman igen, och kanske kan den påstådda stridsyxan grävas ned.

Enligt brittiska källor som The Sun och Mirror ska det varit på Williams initiativ som återföreningen ägde rum, och han ska personligen ha bjudit in Harry och Meghan via telefon. Initialt var det planerat att enbart han och Kate skulle anlända dit. Hittills finns det inga bekräftade uppgifter på varför de beslutade att återförenas, men kanske kan det högst hemliga telefonsamtalet från Will vara en av anledningarna.

Foto: TT

Annons