Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet avslöjade könet på Harrys och Meghans barn – efter teknisk miss

02 maj, 2019, 10:00 
Meghan och Harry
Spänningen är olidlig. Hela Storbritannien går i väntans tider och hoppas på nyheter om prins Harrys och Meghans första barn. När ska det födas? Vilket kön blir det? Och vad kommer babyn att heta? Frågorna haglar. Nu har brittiska hovet "råkat" avslöja vissa detaljer...
Annons

Buckingham Palace kan ha gjort årets största misstag. Enligt sajten Daily Star har brittiska hovet avslöjat både namn och kön på prins Harrys och Meghans kommande baby.

Meghan markle barn

Vad har då hänt? Enligt Daily Star är det en handfull vaksamma rojalister, som uppmärksammat att ett flertal webbsidor har “registrerats och reserverats” i tre olika namn. Tre sajter med url:er som innehåller “prince-arthur, prince-james och prince-alexander”.

Meghan och Harry får en pojke!

Dessa tre är även de pojknamn som olika betting-sajter har som favoriter. Nu ryktas det om att dessa registrerade webbsidor är en hänvisning till vilket kön barnet ska få, och vilket namn. Anledningen till att man tror det är att dessa url:er alla är kopplade till Buckingham Palace hemsida. Med andra ord är det högst troligt att barnet är en pojke, något som Meghan Markle och prins Harry vetat om men lyckats hålla hemligt. Tills nu.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det verkar ligga en sanning i detta, skriver sajten Daily Star.

prins Harry Meghan

Om paret prins Harry, 34, och Meghan, 37, får en pojke, som får heta antingen Arthur, James eller Alexander, är det troligt att it-personalen på Buckingham Palace får sig en ordentlig uppsträckning. De tre nya sidorna som reserverats med sprillans nya namn är ett avslöjande i förtid.

Meghans barn får namnet Arthur, James eller Alexander

Däremot vet vi att barnet, som ska födas inom kort, kommer att hamna på en sjunde plats till den brittiska tronen. Stjärntecknet blir oxe och Meghan har nu slutat med sina uppdrag för att koncentrera sig på moderskapet.

Annons
Baby

Att bli mamma första gången är en milstolpe i livet. Det är också en stor omställning. Nu har ju Meghan och Harry all hjälp de kan få och behöver inte uppleva nattvak med skrik och blöjbyten samt ett heltidsjobb som väntar morgonen därpå. De är priviligierade som få. Å andra sidan har de hela världens strålkastare på sig och någon lugn och ro utanför hemmets väggar är svår att få.

Abigail Spencer och Meghan

Precis som så många andra längtar de efter sitt knyte.

Annons

– De längtar oerhört efter att få möjlighet att dela den glada nyheten. Men först vill de kunna glädjas åt babyn privat och i fred. De vill också i lugn och ro kunna delge nyheten med övriga medlemmar i den kungliga familjen, säger brittiska hovet.

Föder hemma

Troligtvis kommer Meghan att föda hemma på Frogmore house i Windsor. Men det är ingenting som är bekräftat. Drottning Elizabeth födde alla fyra barnen hemma på Buckingham Palace. Prinsessan Diana bröt mot denna kungliga regel och födde på Lindo Wing, St Mary’s Hospital i London. Det gjorde även Kate.

Kate och William får sitt tredje barn, prins Louis
Hertigen och hertiginnan av Cambridge fick sitt tredje barn, prins Louis, på Lindo Wing, St Marys Hospital i London

Läs mer

Foto TT

Annons