Hovet bekräftar: Madeleine har lämnat helt – beslutet med Chris

08 jan, 2023, 18:00 
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill har fattat ett beslut.
Annons

Florida-familjen har verkligen njutit av den svenska julen. Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas har för andra året i rad tillbringat högtiden i Sverige, och barnen har äntligen fått träffa mormor, morfar och alla kusiner igen!

Har du koll på tronföljden?
Har du koll på tronföljden?

Till vardags bor de ju som bekant i lyxiga Pinecrest, Florida, och njuter av den amerikanska solen. Men två gånger per år försöker familjen ta sig till Sverige för att ta del av det svenska klimatet.

Lagom till drottning Silvias 79-årsdag anlände de till Sverige och fick fira en traditionsrik jul på Drottningholm; fylld av pepparkakor, presenter, lussekatter och Weihnachtsstollen.

Annons
Prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Madeleine försöker se till att komma till Sverige minst två gånger per år. Här syns hon tillsammans med prinsessan Sofia och prins Carl Philip under Victoriadagen 2022.
Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prins Nicolas
Madeleine och familjen, julen 2021.

Firade jul utan Victoria och Carl Philip

Däremot blev det inget julfirande med hela kungafamiljen. Kronprinsessan Victoria med familj befann sig i Ockelbo, och även prins Carl Philip begav sig uppåt i landet, till prinsessan Sofias föräldrar Erik och Marie i Dalarna.

Florida-familjen fick i alla njuta av att fira in det nya året i Sverige.

Annons

– Prinsessan Madeleine med familj åker tillbaka till Florida veckan efter nyår, sa Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Madeleine har återvänt till Florida

För Madeleine och familjen blev det säkert ett väldigt lyckat besök. Efter den välbehövliga julledigheten har familjen nu återvänt till Florida, där både skola och jobb väntar.

– Madeleine med familj är tillbaka i Florida. De reste hem i helgen. Resan har gått bra, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prins Nicolas
Madeleine med familj har återvänt hem till Florida!

Foto: TT

Annons